"Ia valiza, uită viza şi vino la sărbătoare". Liberalizarea regimului de vize va fi sărbătorită cu un concert de zile mari

Embed:

Moldovenii din ţară şi de peste hotare dar şi oaspeţi din străinătate sunt aşteptaţi, pe 29 aprilie, la un concert de zile mari. Spectacolul este organizat de partidele din coaliţia de guvernare cu prilejul anulării regimului de vize pentru Uniunea Europeană.

"Ia valiza, uită viza şi vino în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Pe 29 aprilie sărbătorim liberalizarea regimului de vize cu Europa."

Pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale vor evolua trupele "Zdob şi Zdub", "Gândul Mâţei", "Alex Calancea Band", dar şi interpreţii Tatiana Cergă, Cătălin Josan, Guz, Sasha Lopez şi Adriana Rusu. Invitaţii speciali vor fi trupa ucraineană "Okean Elzy" şi formaţia românească "Vunk". 

"Marţi de la ora 19.00, din inima Chişinăului vom spune într-un glas: bine te-am găsit Europa! Vino şi tu la concertul dedicate liberalizării regimului de vize."

Parlamentul European a abolit regimul de vize pentru moldoveni pe 27 februarie 2014, iar decizia intră în vigoare pe 28 aprilie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu