Ia un pahar, un pix și o hârtie. Aşa iţi poţi îndeplini orice dorință

Toată lumea are dorințe, însă este foarte important să crezi că se vor îndeplini. Pentru asta, poți chiar să aplici o tehnică care te ajută în acest sens.

Scriitorul Vadim Zeland a realizat o metodă care te ajută să îți îndeplinești dorințele.

Ia o foaie sau un post-it și scrie dorința sub forma unei afirmații. Chiar dacă sună ciudat, creierul tău are nevoie să audă asta pentru a ști în ce direcție trebuie să te îndrepți. După acest pas, ia foaia și lipește-o de un pahar cu apă. Asigură-te că folosești apă de bună calitate.

Freacă-ți palmele, pentru a activa fluxul de energie, și pune-le în jurul paharului. Spune-ți dorința tare, pentru că astfel are mai multă putere. Încearcă și să vizualizezi ce îți dorești, în timp ce trimiți energia înspre paharul de apă.

Atunci când îți concentrezi atenția spre paharul de apă, în timp ce încerci să vizualizezi dorința, te încarci cu gândurile pozitive care ajută la materializarea ei. Apa este un conductor energetic foarte puternic. După ce ai urmat acești pași, bea apa, scrie antena3.ro

Ar trebui să încerci această metodă în fiecare dimineață și în fiecare seară, înainte să mergi la culcare. Pentru dorințele mici, urmează acest obicei două săptămâni, iar cele mai importante au nevoie de aproximativ trei luni pentru a se materializa

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu