I-a UIMIT pe polițiști. Cantitatea de alcool depistată la acest șofer din Capitală este aproape MORTALĂ

Mare pericol pe străzile din Sectorul Râşcani al Capitalei. Un individ beat, urcat la volanul unei maşini, a fost la un pas să calce câţiva copii, după care era cât pe ce să avarieze un alt automobil. Fiind oprit de inspectorii de Patrulare, şoferul a reuşit să-i uimească pe oamenii legii. A fost depistat cu o alcoolemie aproape de comă alcoolică, conducea fără acte, iar automobilul l-a furat cu o oră mai devreme.

Incidentul s-a produs seara trecută. Înainte să fie oprit de oamenii legii, bărbatul a făcut show pe străzile sectorului Râşcani. Un martor ocular a sunat la serviciul 902 şi a anunţat despre comportamentul inadmisibil al unui şofer.

Cantitatea de alcool depistată la acest tânăr este considerată de către specialişti aproape mortală. Nu şi în cazul de faţă. Deşi a vrut, la un moment dat, să dea în camera de filmare, individul a povestit cu lux de amănunte despre aventura sa de seara trecută.

Beat fiind, tânărul nu a minţit. Nu e nici pe departe prima dată când urcă beat la volan.

Săptămâna trecută a fost eliberat din detenţie, după ce a stat două luni în izolator, fiind recunoscut vinovat de instanţă exact pentru aceea că a condus în stare de ebrietate.

Urmăriți continuarea în reportajul de mai jos:

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu