I-a smuls braţul DIN COT! O femeie a fost atacată cu bestialitate de PROPRIUL câine în grădina casei (FOTO)

O femeie a trăit momente de coșmar atunci când a vrut să își curețe prin grădina casei, dar a fost atacată de un câine de 90 de kilograme, ce i-a smuls brațul din cot și l-a aruncat în piscină, scrie a1.ro.

Aceasta este cumplita dramă prin care a trecut o femeie de 64 de ani, din Marea Britanie. Aceasta an descris momentele groazei ca fiind de-a dreptul interminabile.

Doar că lucrurile nu au mers atât de bine precum se aștepta și femeia a fost atacată cu bestialitate de fiara de 90 de kilograme. Câinele și-a încleștat dinții în brațul drept al femeii și l-a smuls din cot, aruncându-l în piscină.

Soțul și un prieten au intervenit ca să o salveze înainte ca o tragedie să se producă. De meserie asistentă medicală, victima a știut că trebuie să ajungă de urgență la spital cu brațul amputat, pentru a putea fi operată. Totuși, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic în acest sens.

Nu se știe exact motivul pentru care câinele a atacat și i-a smuls brațul, dar la scurt timp după atac animalul a fost eutanasiat. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu