I-a returnat portofelul pierdut, dar nu se aștepta la un asemenea gest. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

Un material video de pe Internet a stârnit indignarea și amuzamentul din cauza situației prin care a trecut un motociclist. Acesta a încercat să returneze portofelul pierdut al unui alt participant la trafic, dar nu se aștepta la o asemenea reacție din partea lui.

În imaginile filmate cu o cameră atașată la casca de protecție, se poate vedea cum un automobil încearcă să se înscrie în trafic după ce părăsește o benzinărie, dar pe acoperișul automobilului șoferul și-a uitat telefonul mobil și portofelul, după cum informează The Sun.

În momentul în care a virat, portofelul a căzut, dar motociclistul a vrut să facă un gest omenos și să-l înapoieze. În timp ce se apropia de vehicul, șoferul i-a arătat un gest obscen, fără a avea vreun motiv. Când însă a observat că motociclistul nu dorea decât să-i înapoieze obiectul pierdut, a oprit mașina și i-a mulțumit.

A fost însă cam târziu pentru că binevoitorul nostru a fost profund indignat, iar telefonul mobil de pe acoperișul mașinii se afla tot acolo. Drept "răsplată", motociclistul i l-a luat și i l-a aruncat pe jos, accelerând apoi în trombă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu