I-a lăsat pe toţi mască. Ce a făcut un tânăr care a vrut să zboare spre SUA

Un tânăr de 32 de ani a fost arestat pe aeroportul Indira Gandhi din New Delhi, pentru că a încercat să se îmbarce într-un avion cu destinația SUA cu un pașaport fals.

Ca să corespundă datelor din pașaport, el a trebuit să se deghizeze și să arate ca un bătrân de 81 de ani, fiindcă în act scria că ar fi născut în 1938, notează cnn.com, citează libertatea.ro.

El s-a prezentat la aeroport cu părul alb, cu ochelari, chiar și cu un scaun cu rotile, din care susținea că nu se poate ridica. Dar staff-ul aeroportului a realizat repede că aveau de-a face cu o tentativă de fraudă, fiindcă pielea lui arăta ca a unui tânăr, nicidecum ca a unui bărbat de 81 de ani.

După ce a fost demascat, infractorul a recunoscut că este Jayesh Patel, în vârstă de 32 de ani, din statul indian Gujarat.

El se prezentase la aeroport cu un pașaport pe care scria că ar fi Amrick Singh, un bărbat născut în New Delhi, în luna februarie a anului 1938. Nu se știe de ce bărbatul a apelat la această tentativă de a pleca fraudulos din India.

Lasă un comentariu