I-A EXPLODAT iPhone-ul 7 în mână când încerca să preia un apel. "Îmi puteam pierde mâna" (FOTO)

În ultimul an telefoanele explozive au captat din ce în ce mai mult lumina reflectoarelor. La începutul scandalului Samsung Note 7 toată lumea credea că e vorba doar de câteva terminale ghinioniste, însă toată situația a escalat până la retragerea modelului de pe piață și la interzicerea acestuia la bordul aeronavelor.

Deși nu la același nivel, și Apple a avut probleme sale de-a lungul vremii. Iată că nu au dispărut.

Un bărbat din Anglia, Lee Hayes pe numele său, avea parte de o zi obișnuită. Telefonul era pe masa din bucătărie în momentul în care cineva l-a sunat. În momentul în care Hayes s-a dus să răspundă, terminalul iPhone 7 pe care îl deținea de doar trei zile i-a explodat în mână, lăsându-l pe ghinionist atât cu cioburi mici înfipte în mână, cât și cu arsuri.

"A fost o accidentare destul de gravă. Mâna mea dreaptă sângera destul de rău și era plină de cioburi mititele pe care prietena mea s-a chinuit să le culeagă cu penseta timp de câteva zile. Am avut noroc, putea fi mult mai rău. Îmi puteam pierde mâna”, a spus Hayes pentru cei de la Fossbytes.com, scrie Playtech.

Deși sperietura a fost una zdravănă, bărbatul s-a recuperat bine și plănuiește să dea în judecată compania din Cupertino pentru accidentul său.

Operatorul celular englez O2, de la care Hayes cumpărase telefonul său, i-a schimbat terminalul cu pricina. Apple nu a comentat nimic cu privire la acest accident, însă aceeași sursă citează că cei de acolo se gândesc să declanșeze o anchetă internă, deoarece acesta nu este primul terminal iPhone 7 cu probleme.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu