Hyundai va lansa un rival pentru Nissan Juke în 2017

Hyundai vrea să profite de pe urma creşterii pe care o înregistrează segmentul SUV-urilor mici şi promite un rival pentru Nissan Juke în anul 2017.

Hyundai vrea să fure din clienţii lui Nissan Juke şi plănuieşte să lanseze un crossover de segment mic în 2017. O confirmă chiar Dave Zuchowski, preşedintele executiv Hyundai America de Nord, într-un interviu acordat publicaţiei Edmunds, scrie automarket.ro

Zuchowski a făcut lumină în planurile de viitor ale constructorului coreean, anunţând un facelift pentru Elantra în 2015 şi o nouă generaţie pentru crossover-ul ix35 la scurt timp după aceea.

Pe lângă aceste informaţii, oficialul Hyundai a anunţat că se află în curs de dezvoltare şi un nou crossover, poziţionat sub actualul ix35 şi orientat către clienţii din generaţia Y.

Zuchowsky susţine că SUV-ul de clasă mică îşi propune să fie complet diferit de ceea ce am văzut până acum în gama Hyundai, departe de a semăna cu fratele său mai mare ix35.

În anul 2011, Hyundai prezenta oficial conceptul Curb, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Mai multe voci susţin că prototipul Curb ar putea servi ca inspiraţie pentru viitorul mini-SUV din 2017.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu