Hyundai țintește spre segmentul premium cu două modele noi (FOTO)

La o expoziție auto de pe meleagurile Coreii de Sud, Hyundai a prezentat două automobile noi care își doresc să li se atribuie categoria premium. 

În cadrul deschiderii Salonului Auto Internațional de la Busan, care se va desfășura în perioada 29 mai – 8 iunie, Hyundai a dezvăluit două automobile noi printre care se numără un sedan de clasă premium sub numele codificat “AG” și un facelift pentru modelul Grandeur, cunoscut în SUA ca “Azera”.

Noul AG va debuta în Coreea de Sud până la sfârșitul anului curent, fiind plasat între modelele Grandeur și Genesis. Astfel Hyundai dorește să își recupereze pozițiile pierdute în ultimii ani pe segmentul premium, alături de triada germană a celor de la Audi, BMW și Mercedes-Benz, dorind să atragă foști cumpărători ai acestor mărci.

Cât privește modelul Grandeur, acesta primește mici retușuri cosmetice ca: restilizarea barei de protecție față cu instalarea a noi faruri anticeață de tip LED și o nouă grilă frontală, alături de o consolă centrală actualizată ce va oferi un sistem de climatizare și un ecran color pentru navigare de 8 inch în dotare standard.

Pentru mai multe detalii şi o galerie foto accesaţi autostrada.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu