Hyundai şi-a prezentat noua generaţie Sonata

Producătorul coreean de automobile Hyundai a anunţat de curând noua generaţie a modelului Sonata, extrem de popular în America de Nord, dar şi în mai multe state europene. Noul Hyundai Sonata este construit pe platforma modernizată a generaţiei precedente, modelul va fi lansat la Salonul Auto de la New York care îşi va deschide porţile la 16 aprilie 2014, transmite autostrada.md.

Datorită dimensiunilor de care dispune nboua generaţie (lungime – 4.855 mm, lăţime – 1.865 mm, înălţime 1.475 mm, ampatament 2.805 mm), noua Sonata este mai mare decât generaţia anterioară, faţă de care se laudă şi cu un portbagaj mai mare cu 13 litri, care are un volum total de 462 de litri!

Potrivit reprezentanţilor Hyundai, chiar dacă noua Sonata este construită pe platforma generaţiei anterioare, aceasta a fost modernizată astfel încât numărul elementelor din metal dur a crescut de la 21% la 51%, rigiditatea torsională a fost înbunătăţită cu 41 %, pe când rezistenţa la îndoire a fost crescută cu 35%! Ba mai muşlt, inginerii au înbunătăţit izolarea fonică şi au micşorat vibraţiile.

Pentru mai multe detalii, dar şi fotografii accesaţi www.autostrada.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu