Hyundai actualizează designul modelului i20

Versiunile cu cinci uși și Active ale noului Hyundai i20 primesc un design actualizat, precum și dotări de siguranță SmartSense. Modelele pot fi comandate cu transmisia cu dublu ambreiaj în șapte trepte (7DCT) precum și cu sistemul Idle Stop and Go (ISG), care contribuie la reducerea emisiilor de CO2, scrie capital.ro.

Pentru sporirea atractivității versiunii cu cinci uși, barele de protecție din faţă şi spate precum și blocurile optice au fost redesenate. Noua formă a hayonului integrează placa cu numărul autovehiculului. Plafonul în două tonuri oferă opțiuni suplimentare de personalizare. Clienții pot alege dintr-o gamă de 10 nuanțe de caroserie. Noul i20 oferă și un portbagaj cu o capacitate substanțială de 326 litri (VDA).

Pentru fiecare model i20, clienții pot opta între patru sisteme audio. În plus față de sistemul audio cu ecran de 3,8 inci, Hyundai oferă un nou ecran monocrom de 5 inch sau chiar de 7 inch. Clienții pot sincroniza conținutul telefonului mobil, utilizând Apple CarPlay sau Android Auto sau pot utiliza sistemul de navigație al telefonului.

Hyundai i20 este disponibil în trei versiuni de motorizare pe benzina: Kappa, 1 litru T-GDI (disponibil pe întreaga gamă i20) în două variante, 100 CP - cu transmisie manuală în cinci trepte și 120 CP - cu o cutie manuală în șase trepte; ca alternativă, ambele pot fi asociate transmisiei cu dublu ambreiaj în șapte trepte – o premieră Hyundai pentru gama i20; Kappa 1.2 litri (disponibil pe versiunile în cinci uși și Coupe în trei uși) - 75 CP sau 84 CP, ambele asociate cutiei manuale în cinci trepte; Kappa 1.4 litri (disponibil pe i20 Active) care dezvoltă 100 CP și este asociat unei cutii manuale în șase trepte.

Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pe gama i20, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 și la creșterea eficienței. Economia de carburant rezultată în urma utilizării ISG va fi evidentă mai ales în condiții de rulare urbană, sistemul oprind automat motorul atunci când vehiculul staționează.

Pentru a răspunde standardelor europene, noul i20 este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranță activă și asistenta la condus SmartSense. Printre acestea se numără: sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare (LDWS), sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare (LKA), sistemul de asistență la coliziune frontală (FCA), sistemul de avertizare a conducătorului auto (DAW) și sistemul de asistență pentru faza lungă (HBA).

"i20 este unul dintre cele mai bine vândute modele ale noastre din Europa în ultima decadă", a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice Președinte Marketing & Produs Hyundai Motor Europa.

"Prin actualizarea designului, nivelului de siguranță, precum și a gamei de motorizări, continuăm să ne adaptăm așteptărilor consumatorilor noștri, pentru a ne asigura succesul în segment."

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu