Hyundai a prezentat versiunea i30 N Line. Ce îmbunătăţiri are noul model (VIDEO)

La jumătatea anului trecut, Hyundai prezenta noul i30 N. Versiunea de performanță a hatchback-ului de clasă compactă dispune de un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să producă 250 CP (275 CP cu pachetul Performance) și 353 Nm.

Pentru ca trecerea de la versiunile "civile" la varianta de performanță să aibă loc mai lin, producătorul asiatic a lansat echiparea N Line. Noul Hyundai i30 N Line oferă modificări estetice influențate de varianta de performanță i30 N, îmbunătățiri tehnice și un interior cu accente sportive, scrie automarket.ro.

Spoilerele față și spate au fost revizuite și au accente gri, jantele de 18 inch vin cu un design nou, iar sistemul de evacuare dispune de terminații duble. Totodată, pe aripile laterale apare și noul logo N Line.

La interior, clienții vor putea alege scaune îmbunătățite care oferă un suport lateral mai bun și un volan îmbrăcat în piele perforată. Logo-ul diviziei N își face și el apariția pe o serie de accesorii din habitaclu.

Noul Hyundai i30 N Line a primit o suspensie mai rigidă comparativ cu versiunile "civile" și un sistem de frânare îmbunătățit care integrează discuri mai mari. Noul nivel de echipare N Line va putea fi comandat fie cu motorul pe benzină de 1.4 litri care oferă 140 de cai putere și 242 Nm, fie cu unitatea diesel de 1.6 litri capabilă să genereze 136 CP și 280 Nm. În același timp, Hyundai spune că răspunsul celor două motoare a fost îmbunătățit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu