Hurricanes au câştigat meciul cu Buffalo Sabres. Michael Ferland a marcat un gol cum mai rar vezi

Embed:

Jucătorii echipei de hochei pe gheață Carolina Hurricanes din NHL dau dovadă de ingeniozitate. Sportivii îşi sărbătoresc inedit victoriile, iar după ultimul succes au făcut un nou ritual spectaculos, numit "Bowling". Căpitanul Justin Williams şi-a aruncat casca în coechipieri, care s-au împrăştiat ca nişte popice.

Hurricanes au câştigat meciul cu Buffalo Sabres, scor 4-3. Michael Ferland a marcat un gol cum mai rar vezi - pucul a fost respins de portar, a "zburdat" pe poartă şi a intrat în plasă după ce a fost atins de un jucător al "Săbiilor".

Carolina Hurricanes se află pe locul 10 în clasamentul Conferinţei de Est.

Într-un alt meci, Anaheim Ducks au fost învinși acasă de Pittsburgh Penguins cu 4-7 după o desfășurare mai rar întâlnită a ostilităților. Gazdele conduceau confortabil cu 3-0 după prima repriză, dar oaspeții au egalat încă la mijlocul reprizei secunde.

"Rățoii" au terminat, totuși rerpiza în avantaj, 4-3, dar în ultima parte "pinguini" au zburdat, înscriind de 4 ori. La oaspeți au ieșit în evidență Jake Guentzel, care a înscris 3 goluri, și Evgheni Málkin, cu un gol marcat și 3 pase de gol oferite.

Penguins au urcat pe locul 4 în clasamentul Conferinței de Est.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu