"Hulk" de Moldova, Ion Cuţelaba, va împărţi pumni şi picioare pe 4 noiembrie, la UFC-217, cu rusul HadjimurAd Antigulov

Embed:

Singurul sportiv moldovean care evoluează în "Ultimate Fighting Championship" - Ion "Hulk" Cuţelaba - are în faţă o nouă provocare. Luptătorul сhişinăuian va împărţi pumni şi picioare pe 4 noiembrie, la UFC-217, cu rusul HadjimurAd Antigulov.

Confruntarea în cuşcă va avea loc pe legendara arenă "Madison Square Garden" din New York, arenă ce de-a lungul anilor a fost gazda unor evenimente istorice. Precum, de exemplu, lupta în ring dintre Muhammad Ali şi Joe Frazier sau cea dintre Rocky Marciano şi Joe Louis.

Ion Cuţelaba are la activ 16 dueluri în cuşcă disputate la profesionişti, dintre care patru în UFC. În acestea, chişinăuianul a înregistrat două victorii şi două înfrângeri.

De partea cealaltă, adversarul lui "Hulk" de Moldova, HadjimurAd Antigulov, are în palmares 24 de dispute în cuşcă, două dintre care în UFC, ambele câştigate.

Ion Cuţelaba evoluează în Ultimate Fighting Championship din 2016 şi a fost îndrăgit de public în urma apariţiilor sale la cântarul oficial. Moldoveanul venea colorat în verde la fel ca celebrul personaj din desenele animate, Hulk.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu