Hugh Jackman, operat pentru a șasea oară. Ce mesaj a transmis actorul bolnav de cancer

Embed:

Hugh Jackman a suferit cea de-a șasea intervenție chirurgicală de când a fost diagnosticat cu o formă ușoară a cancerului de piele. Starul vrea să tragă un semnal de alarmă și nu ratează nicio ocazie pentru a-i preveni pe oameni și a-i face atenți la pericol.

După cea de-a șasea operație Hugh Jackman a ales să posteze o imagine în care apare cu un bandaj pe nas, sperând că astfel imapctul va fi mai puternic, scrie libertatea.ro.

Actorul susține că datorită controalelor periodice și grație unei echipe de medici specialiști starea lui este bună. Mesajul pentru restul lumii este același ca și în momentul în care a fost diagnosticat: "Folosiți cremă de protecție solară!"

Din 2013, starul din X-Men se luptă cu un carcinom bazocelular, o formă comună de cancer de piele, provocată de expunerea la soare fără protecție, și a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Actorul australian a fost foarte deschis cu privire la situația delicată prin care a trecut și încurajează oamenii să meargă să își facă periodic controale medicale.

Interviurile pe care le-a oferit pe marginea acestui subiect s-au caracterizat prin transparență deoarece starul X-Men își dorește să atragă atenția în legătură cu această boală atât de răspândită în țara sa de origine.

"Sunt un exemplu a ceea ce se poate întâmpla când nu folosești cremă pentru protecție solară. Carcinomul bazocelular. Cea mai ușoară formă de cancer, dar destul de gravă. Vă rog, folosiți cremă de protecție solară și mergeți, în mod regulat, la doctor", declara recent actorul.

Starul de la Hollywood a suferit deja cinci intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase din zona nasului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu