HTC One M8, distrus de un glonte tras dintr-o armă cu lunetă controlată prin iPhone (VIDEO)

Internauţii au efectuat deja drop-teste cu HTC One M8, dar aceasta se pare că nu e cel mai groaznic lucru care i se poate întâmpla telefonului de top. Portalul RatedRR i-a organizat dispozitivului un adevărat măcel, trăgând asupra lui dintr-o armă cu lunetă TrackingPoint. Ca victimă a fost aleasă versiunea aurie a modelului.

Pentru început HTC One M8 a fost supus la teste-crash standarde cum ar fi căderi de la înălţime sau plonjări în apă. Aparatul nu a trecut nici de primul examen – după ce a aderizat pe scările de beton, ecranul i s-a acoperit cu fisuri.

A urmat cel mai interesant: asupra telefonului s-a tras din carabina de lunetist TrackingPoint XS1, iar procesul a fost filmat. S-a folosit filmarea încetinită, astfel încât se vede în detaliu cum glontele trecfe prin gadget şi lasă în urma sa o grămadă de cioburi.

Chiar şi după ce i-au făcut o gaură uriaşă, torţionarii nu s-au oprit şi au anihilat literalmente aparatul cu o a doua împuşcătură.

Carabina TrackingPoint asigură precizia de a nimeri în ţintă, chiar şi în mâinile unui novice, de cinci ori mai mare, decât dacă un lunetist profesionist ar mânui această armă.

Trăgătorul nu trebuie decât să marcheze ţinta pe ecranul iPhone şi s-o urmărească o perioadă. Utilizatorul poate înregistra acţiunea ca s-o publice mai apoi pe net.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu