HTC lansează un dispozitiv de realitate virtuală! RECORD de vânzări pe INTERNET

Producătorul taiwanez de telefoane HTC a anunțat marți că a vândut peste 15.000 de unități HTC Vive, primul său dispozitiv de realitate virtuală, în primele 10 minute de la lansarea acestuia pe Internet, scrie agerpres.ro.

HTC va începe să vândă Vive în magazine abia din data de 5 aprilie, la prețul de 799 dolari.

Dispozitivul va fi dotat cu programul de imagini 3D de la Google "Tilt Brush" și jocurile "Job Simulator" și "Fantastic Contraption".

În afară de jocuri, HTC Vive are o funcție de telefonie care permite realizarea convorbirilor, trimiterea și primirea de mesaje text, urmărirea calendarului, în timp ce posesorul se află în lumea realității virtuale. 

Vive, însă, nu va putea fi folosit cu orice calculator, deoarece are nevoie de un procesor rapid și multă memorie.

Compania taiwaneză intenționează să lanseze, în curând, și un ceas de mână inteligent, dar și un nou model de telefon, HTC One M10, cu o cameră cu focalizare automată ultrarapidă.

HTC va comercializa Vive în Taiwan, China, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Islanda, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Spania, Elveția, Irlanda și Suedia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu