HP prezintă imprimare în format mare pentru profesionişti în design cu noile aplicaţii mobile

HP ePrint & Share este o aplicaţie care permite localizarea şi accesul la formate mari prin cloud. Acum este mai uşor să colaborezi cu echipa pentru fişiere mari de tipărire, să modifici formate, să previzionezi şi să creezi fişiere gata de tipărire. Se poate utiliza de pe orice dispozitiv cu sistem de operare, permiţând utilizatorului:

- tipărirea pe orice plotter HP Designjet ePrinter conectat la web, prin Internet, de oriunde;

- accesul rapid şi previzionarea ultimilor documente din proiect, memorate în biblioteci HP ePrint & Share, în orice moment

- lucrul partajat pe documente cu echipa, de la distanţă.

Simplificarea tiparului şi partajarea de fişiere de format mare

În plus faţă de noile capacităţi de imprimare de la distanţă HP ePrint & Share simplifică Imprimarea în format mare, permiţând utilizatorilor să imprime fără a instala drivere sau aplicaţii de deschidere.

Cu HP ePrint & Share plug-in pentru AutoCAD, de asemenea,utilizatorii pot accesa direct din Autodesk AutoCAD un instrument pentru proiectare şi documentare şi să imprime fişiere cu un singur clic.

Dinn această toamnă, utilizatorii pot imprima cu ajutorul HP ePrint & Share la imprimantele HP LaserJet pentru a obţine tipar A3 / B şi format mare cu acelaşi flux de lucru.

P

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu