HP lansează accesorii pentru noul an școlar

HP lansează noi accesorii pentru începutul anului școlar. Chiar dacă mai e ceva timp până când cei mici revin în bănci, compania dorește să fie printre primele prezente cu o gamă largă de accesorii ce include mouse-uri, huse, rucsacuri și altele, scrie laptopnews.ro.

HP lansează o gamă nouă de mouse-uri multicolore, rucsacuri, huse pentru laptop-uri și camere capabile să filmeze HD. Știm cu toții că tehnologia reprezintă o parte importantă din viața copiilor și adolescenților, iar companiile nu întârzie să aducă produse noi care să satisfacă cerințele.

HP Expressions este noua gamă de mouse-uri în ediție specială. Mouse-ul wireless HP X4000 este disponibil în 5 versiuni noi, fiecare cu un design aparte: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade și Colour Splash. Noii șoricei vin cu margini de cauciuc ce oferă confort și aderență și este dedicat atât dreptacilor, cât și stângacilor. Setările ce țin de consumul de energie pot asigura o durată de viață a bateriei de până la 30 de luni. Senzorul laser încorporat menține perifericele conectate la calculator la o distanță de până la 9m.

Ediția limitată pentru HP Wireless Mouse cu model stilizat, inspirat de dantelă, poartă marca creatorului de modă Alexandre Herchcovitch.

Rucsacul HP Signature vine în ajutorul studenților care se pregătesc de un nou an plin de teme, teste și examene. Este potrivit și pentru activitățile extra-școlare și se potrivește cu orice stil de viață. Are interiorul căptușit pentru protejarea laptop-ului și numeroase compartimente pentru o organizare mai bună. HP Signature este potrivit pentru laptop-urile de 40,6cm, adică 16 inch.

Pe lângă HP Signature avem și geanta HP Slim, husele HP Top-Load și HP Authentic Top-Load. Gențile au un exterior rezistent la apă, cu barete de umăr detașabile, mânere moi și până la 11 buzunare. Gențile și husele HP se potrivesc pentru laptop-urile cu dimensiuni de la 14 inch până la 16 inch.

Noile camere web HD pot efectua apeluri video la rezoluție de până la 1080p în Full HD. Acestea sunt compacte și sunt potrivite pentru videoconferințe, dar și pentru filmat și fotografiat deoarece vin cu o rezoluție de până la 12MP. Cu un singur click conținutul se poate încărca online pe rețelele sociale, iar design-ul flexibil permite fixarea camerelor oriunde este nevoie și rotirea lor la 360 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu