Houston Rockets, a patra calificată în sferturile de finală ale Ligii Nord-Americane de baschet

Embed:

Houston Rockets este a patra echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Nord-Americane de baschet. Formaţia din Texas şi-a asigurat biletele pentru sferturi după ce a învins în meciul cinci Dallas Mavericks.

Houston Rockets a învins Dallas Mavericks în cel de-al cincilea meci din play-off-ul Ligii Nord-Americane de baschet. Rockets a dominat pe toată durata partidei, iar la final s-a impus cu scorul de 103-94. Vedeta formaţiei din Houston, James Harden a fost jucătorul meciului, reuşind 28 puncte.

După această victorie, Houston Rockets şi-a asigurat calificarea în sferturile de finală ale NBA cu scorul general de 4-1. Gruparea din Texas s-a calificat în această fază a competiţiei pentru prima dată după o pauză de şase ani. Houston Rockets se va duela în sferturi cu învingătoarea dintre San Antonio Spurs și Los Angeles Clippers. După cinci meciuri, Spurs conduce cu scorul de 3-2 la general. Următorul meci va avea loc vineri dimineaţă.

În sferturile de finală ale Ligii Nord-Americane de baschet s-au mai calificat Washington Wizards, Cleveland Cavaliers şi Golden State Warriors.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu