Hoţii au încercat să spargă locuinţa lui Marquinhos, jucătorul lui PSG

Hoţii au încercat să spargă locuinţa lui Marquinhos, fotbalistul lui PSG, duminică, în timpul meciului dintre campioana Franţei şi AS Monaco, din Ligue 1, relatează L'Equipe, citat de agerpres.ro.

Un agent de securitate, folosit pentru supravegherea locuinţei lui Marquinhos, a anunţat poliţia la ora locală 21:00, după ce a zărit patru necunoscuţi purtând cagule în grădina proprietăţii fotbalistului. Dându-şi seama că au fost descoperiţi, cei patru intruşi au fugit imediat prin spatele casei. O patrulă a poliţiei a sosit la faţa locului pentru a încerca să-i aresteze pe suspecţi, dar aceştia nu au putut fi găsiţi.

Nu au fost găsite urme de intrare prin efracţie. Parchetul de la Versailles a deschis o anchetă. Potrivit unei surse apropiate de acest dosar, nu este clar dacă hoţii ştiau că este vorba de casa lui Marquinhos.

De la sfârşitul anului 2018, casele mai multor fotbalişti parizieni au fost călcate de hoţi. Primul a fost Eric Choupo-Moting, la sfârşitul lui noiembrie 2018, când jucătorul era şi el pe Parc des Princes pentru un meci de Liga Campionilor cu Liverpool. Hoţii au plecat cu bijuterii şi genţi de lux de aproape 600.000 de euro.

După câteva săptămâni, doi hoţi i-au spart casa căpitanului lui PSG, Thiago Silva, şi au plecat cu o pradă evaluată la aproape 1,2 milioane de euro.

În februarie 2019, a fost rândul casei lui Daniel Alves să fie jefuită. O lună mai târziu, hoţii au încercat să spargă locuinţa lui Layvin Kurzawa, însă au foşti puşi rapid pe fugă.

Anul trecut, o brigadă a poliţiei judiciare pariziene a destructurat o bandă de spărgători, suspectaţi că au comis furturile la locuinţele lui Eric Choupo-Moting şi Thiago Silva.

Marquinhos nu a făcut un meci bun contra lui AS Monaco (3-3), greşind grav la unul din golurile oaspeţilor.

loading...

Lasă un comentariu