HOŢI CU GHINION! Au spart o bancă în 40 de secunde, însă seiful era gol

Spargere dată în 40 de secunde. O filială a unei banci din oraşul Comrat a fost ţinta unor hoţi, noaptea trecută. Au distrus grilajul metalic protector, montat la unul geamurile încăperii şi au pătruns in interior prin efracţie, cel mai probabil, în speranţa că vor găsi sume enorme de bani. Sper ghinionul lor, seiful de la casa de schimb era gol, iar hoţii nu s-au ales cu nimic.

Au reuşit, însă, să fugă până la venirea poliţiei. Acum oamenii legii îi caută pe suspecţi. Deocamdată, nu se cunoaşte câte persoane au pătruns în sediul băncii. Poliţiştii au demarat investigaţii la faţa locului, în vederea acumulării probelor incriminatorii.

Potrivit ofiţerului de presă al poliției din UTA Găgăuzia, Snejana Tucan, se întreprind toate măsurile pentru identificarea spărgătorilor. Totodată, în urma incidentului a fost pornită o cauză penală pentru tentativă de sustragere a bunurilor străine. Dacă vor fi identificaţi, apoi găsiţi vinovaţi, cei care au comis această ilegalitate, s-ar putea alege cu ani grei de închisoare.

VEZI MAI MULT LA EMISIUNEA UNITATEA DE GARDĂ DE LA  CANAL3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu