Hotelurile din Londra au oferte speciale pentru nunta regală de pe 29 aprilie

Embed:

Nunta anului este tot mai aproape, iar administratorii de hoteluri din Londra se întrec în oferte pentru cei care vor veni în capitala britanică în ziua marelui eveniment. Astfel, a apărut o mulţime de variante, atât pentru cei care sunt obişnuiţi cu luxul, cât şi pentru cei cu un buget mai redus.

Pentru proprietarii de hoteluri nunta regală este o ocazie bună de a obţine venituri suplimentare importante. Ofertele sunt captivante şi includ diferite distracţii pentru cei care vor veni să-i vadă miri pe prinţul William şi Kate Middleton. Mandarin Oriental Hyde Park este unul dintre hotelurile cu cele mai multe propuneri pentru turişti, printre care şi o cină la conacul Spencer, care a aparţinut familiei prinţesei Diana, dar şi băuturi fine servite la Palatul Kensington, acolo unde a copilărit viitorul mire.

Un sejur de şase zile în astfel de condiţii ajunge la 10 mii de lire sterline pentru o persoană. În schimb, hotelul "Rubens at the Palace" are avantajul direct de a fi foarte aproape de palatul familiei regale.

Există, însă, propuneri şi pentru cei cu bani mai puţini. Va fi amenajat un camping, unde va fi instalat un ecran imens pentru vizionarea în direct, în condiţii excelente a evenimentului. Trei nopţi în camping vor costa 75 de lire sterline, însă cei care doresc corturi de lux vor plăti chiar şi câteva mii de lire.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu