Hotelurile din Chişinău, complet ocupate de turişti de Ziua Vinului

Embed:

Deşi a rămas mai mult de o săptămână până la Ziua Națională a Vinului, niciun hotel din Capitală, dar nici cele care aparţin vinăriilor nu mai au camere disponibile, întrucât toate au fost rezervate.
Locuri libere mai sunt doar în pensiuni.

În acest hotel, de exemplu, o cameră pentru o persoană costă între 90 şi 140 de euro pentru o noapte, însă, în perioada 5, 6 și 7 octombrie toate sunt ocupate. Rezervările au fost făcute încă din ianuarie.

Pentru ca cei peste 100 de oaspeţi să simtă pe deplin atmosfera de sărbătoare, vor fi întâmpinaţi într-un mod deosebit.

O zi în hotelele de pe lângă vinării costă între 60 şi 100 de euro de persoană, însă locurile s-au epuizat demult. În pensiuni, preţurile pornesc de la 7 euro, dar şi aici mai mult de jumătate din camere sunt rezervate pentru această perioadă.

"Această sărbătoare este foarte populară printre turişti. Vom caza 15 persoane care vor asista la eveniment. Mulți oameni vin din Coreea, Japonia, SUA, Australia, Canada", a spus proprietarul de hotel, Rubens Starace.

Şi agențiile de turism se pregătesc să întâmpine oaspeții. Pentru turiștii străini, acestea au pregătit excursii și degustări.

Această vinărie va primi 1500 de oaspeţi.

Ziua Naţională a Vinului se va desfăşura în perioada 6 - 7 octombrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Potrivit ministerului Agriculturii, la sărbătoarea de anul trecut au venit aproximativ 44 de mii de turiști.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu