Hoţ "român" din regiunea transnistreană, PRINS pe aeroportul Chişinău cu acte false (VIDEO)

Carte de identitate falsă depistată în bagajul unui moldovean, de 33 de ani, căutat pentru furt, de polițiștii de frontieră de la Aeroport. Acesta a fost reținut pe 17 mai, în punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău.

În jurul orei 18.00, s-a prezentat pentru a intra în țară, ca pasager la cursa Chișinău-Verona, un cetățean moldovean, domiciliat în regiunea transnistreană.

În cadrul formalităţilor specifice controlului de frontieră, s-a stabilit că bărbatul este căutat pentru furt. Astfel, inspectorii de frontieră au luat decizia de a efectua un control minuțios asupra persoanei și bagajului acestuia.

În rezultatul verificărilor, asupra bărbatului a fost depistat telefonul, sustras acum două luni, de la o femeie, pe aeroportul din Capitală, dar și o carte de identitate românească, cu indici vădiți de falsificare.

Tânărul a refuzat să dea declarații privind cartea de identitate depistată la el. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe lângă cauza penală pentru furt, conform art. 186 al Codului Penal al R.Moldova, bărbatul riscă dosar penal pentru uz de fals în acte, conform art. 361 Cod Penal, care se pedepsește cu închisoare de până la 5 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu