Hoţ ghinionist. A vrut să jefuiască un fast-food unde singurii clienți erau doi polițiști, soț și soție. Ce a urmat (VIDEO)

Doi polițiști americani, soț și soție, au reușit să împiedice un jaf armat, în Louisville, Kentucky, după ce un individ mascat și înarmat cu un pistol a intrat chiar în localul în care se aflau cei doi soți, informează BBC, citat de digi24.ro.

Oamenii legii luau cina în restaurantul fast-food Raising Cane's Chicken Fingers, aflat în incinta unui mall din localitate.

"Tocmai terminasem de mâncat, când ne-am întors să vedem ce se întâmplă. Soția mea a observat că tipul care a intrat în local avea fața acoperită de o mască", a declarat detectivul Chase McKeown.

"Apoi, am văzut-o pe casieră că ridică mâinile în sus și am privit către soțul meu, care avea un unghi de vedere mai bun", a spus soția acestuia, ofițerul de poliție, Nicole McKeown.

Soțul a observat primul că individul mascat avea asupra sa o armă. Aproape simultan, cei doi polițiști și-au scos armele și le-au îndreptat în direcția suspectului.

Inițial, suspectul a reușit să fugă din cantină, dar a fost prins, la scurt timp, pe o stradă lăturalnică, de către cei doi soți.

Polițiștii se aflau, în acel moment, în timpul lor liber, fiind în afara programului.

"Ne-am înțeles doar din priviri, a fost o operațiune executată fără a fi nevoiți să scoatem o vorbă. Asta demonstrează încrederea pe care o avem unul în celălalt, precum și în antrenamentul pe care l-am făcut în poliție", a declarat Nicole McKeown.

loading...

Lasă un comentariu