HOROSCOPUL TAHITIAN: Ce tip de femeie ești într-un zodiac unic

 Horoscopul tahitian cuprinde 11 semne cu denumiri exotice si caracteristici deosebite. In functie de data pe

Iata ce spune horoscopul tahitian despre caracterul tau!

Perla neagra (21 martie - 29 aprilie)

Esti o fire sofisticata si seducatoare, fiind una dintre putinele femei care reusesc sa cucereasca complet un barbat de la prima privire. Carisma de care dai dovada te face sa fii mereu in centrul atentiei, asa ca nu duci niciodata lipsa de prieteni. Nu ii tin la distanta de tine nici macar impulsivitatea si pasiunea mistuitoare. Reusesti mereu sa ii surprinzi pe cei din jur si nu eziti niciodata atunci cand trebuie sa prinzi o oportunitate. Curiozitatea te impinge sa inveti cat mai multe lucruri, insa nu intotdeauna te conduce pe cai bune, asa ca nu te lasa purtata de ea.

Orhideea (30 aprilie - 1 iunie)

Reprezentata de o floare exotica si misterioasa, nativa acestui semn este o femeie romantica si inocenta. Eleganta de care da dovada ii aduce deopotriva invidie si complimente. Ea uraste agresivitatea si iubeste ordinea si echilibrul, dand dovada de intelepciune si rabdare. Desi pari o femeie fragila, totusi demonstrezi ca nu duci lipsa  de  determinare si putere atunci cand situatia devine dificila. Esti atrasa de natura, asa ca pentru tine nu exista relaxare mai mare ca atunci cand faci drumetii.

Insula albastra (2 iunie - 26 iunie)

Misterioasa si discreta, nu ti-a placut niciodata sa iesi prea mult in evidenta. Cei din jur te vad deseori ca pe o persoana dificila, greu de inteles si multumit, insa putine persoane te cunosc asa cum ar trebui. Tu ai nevoie de timp pentru a-ti deschide inima in fata cuiva, asa ca nu de putine ori ai pus o bariera intre tine si ceilalti. Simti nevoia sa te protejezi de tot ceea ce vine din exterior si iti lipseste curajul de a lua o decizie care sa iti schimbe viata. In schimb, preferi sa visezi cu ochii deschisi la o lume mai buna. Nu faci niciodata altora ceea ce tie nu iti place, asa ca nimeni nu poate sa spuna despre tine ca nu esti fidela si de incredere.

Mimoza (27 iunie - 4 august)

Esti o femeie prudenta, asa ca pastrezi distanta atunci cand o situatie se complica sau nu ai suficienta incredere intr-o persoana. De asemenea, esti o fire sensibila, plina de viata, iubitoare si grijulie. Simti nevoia sa ii protejezi pe cei dragi, avand deseori o teama inexplicabila in suflet. Cand simti ca pericolul a trecut, lasi din nou sa iasa la suprafata latura vesela si amuzanta.

Soarele turcoaz (5 - 29 august)

Femeia reprezentata de acest semn din horoscopul tahitian este plina de viata si reuseste cu usurinta sa fie mereu in centrul atentiei. Ea da dovada de entuziasm si de generozitate, fiind o fire sociabila si activa. Tu te adaptezi cu usurinta la orice situatie, reusind sa treci usor peste obstacolele intalnite in cale. Desi ai uneori tendinta sa iei decizii cu dificultate, reusesti sa faci alegerile corecte de fiecare data.

Irisul mării (30 august - 25 septembrie)

Ești o fire spontană, îți place să îți asumi riscuri și să trăiești viața din plin. Cu toate acestea, simți mereu că nu ești împlinită din mai multe puncte de vedere. Fie nu ai profesia pe care ți-o dorești, fie nu ai bărbatul potrivit lângă tine. Dominată de aceste idei, cazi uneori în depresie, însă nu te ține mult această stare negativă.

Scoica roz (26 septembrie - 28 octombrie)

Creativitatea și naturalețea te caracterizează din plin. În plus, ești o persoană energică, dinamică, talentată și dornică să cunoască locuri noi. Acorzi o importanță deosebită felului în care arăți și nu te lași ușor impresionată de către cei din jur. Nu îți place să ai lângă tine persoane care să te critice, dar să nu te sprijine. Îți place să vezi partea frumoasă a vieții, așa că ții la distanță energiile negative.

Luna de diamant (29 octombrie - 2 decembrie)

Schimbările bruște de temperament îi derutează pe cei din jur. Acum iei lucrurile mult prea în serios, mâine le privești cu detașare. Simțul umorului este trăsătura de caracter care te salvează de multe ori. Nimeni nu poate să spună despre tine că nu ai o imaginație bogată sau că nu îți place să muncești. Însă pe cât ești de sociabilă în unele momente, pe atât tinzi să te închizi în tine în altele.

Papagalul multicolor (3 decembrie - 9 ianuarie)

Inteligență, sexy și încântătoare, femeia născută în acest semn al horoscopului tahitian este o fire plină de șarm. Agilitatea și perseverența se numără printre trăsăturile tale de caracter. Persoanele apropiate te apreciază pentru că ești fidelă, oferi sfaturi bune și ai simțul umorului. Totuși, uneori tinzi să vorbești mai mult decât este cazul, așa că nu întotdeauna sinceritatea este bună.

Carul mare (10 ianuarie - 13 februarie)

Mânată de spiritul de aventură, nativa născută sub acest simbol simte nevoia să se detașeze de lucrurile banale și să trăiască ceva extraordinar. Având în vedere curiozitatea de care dai dovadă, stai bine la capitolul cunoștințe generale. Reușești să înveți cu ușurință lucruri noi și să te afirmi într-un grup de oameni mare.

Frumoasă doamnă (14 februarie - 20 martie)

Un lider pentru cei din jur, un model demn de urmat, nativa acestui simbol exotic reușește întotdeauna să fie privită cu respect și admirație. Întotdeauna ai fixat un obiectiv clar în minte, așa că de puține ori eșuezi în viață. Iar atunci când o faci, te ridici cu capul sus și mergi mai departe. Ești o fire generoasă, deschisă și luptătoare, așa că nu mai este de mirare de ce ai tot timpul oameni în jurul tău.

Horoscopul tahitian este dedicat femeilor frumoase, pasionale și pline de viață. El le inspiră pe native să își trăiscă viața cu intensitate și să lupte pentru ceea ce își doresc, scrie antena3.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu