Horoscopul săptămânii 29 septembrie - 5 octombrie 2017. Află ce îţi prezic astrele

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea săptămână!

Berbec

În prima jumătate a săptămânii, au tot felul de idei care de care mai bune. Pentru a obține rezultatele pe care le doresc, trebuie să se gândească bine, apoi să acționeze. Schimbări vor fi, indiferent dacă le place sau nu. Se vor comporta aşa cum ştiu ele să fie, glumețe, mână largă. Succesul le învăluie ca un halou perpetuu, iar ele trec acum printr-o perioadă foarte bună. 

Taur

Să fie pregătite, deoarece lucrurile se pot complica din cauza modului în care comunică. Merită să lupte pentru ideile la care ţin, iar roadele vor apărea până spre finalul primei decade. Să folosească săptămâna pentru a crea, pentru a da minţii lor un răgaz să analizeze ce este de făcut, să nu îşi facă griji, pentru că nu vor fi probleme. 

Gemeni

Se vor linişti în mijlocul familiei. Mai mult, sunt atractive pentru partenerii lor, iar copiii sunt topiţi după ele. Sunt frumoase și exercită o fascinaţie extraordinară asupra celor pe care îi iubesc. Dacă sunt singure, vor găsi omul care să facă să le bată inima mai repede. Este cineva care vrea să fie mai tot timpul în preajma lor. Poate fi chiar persoana alături de care își vor trăi toată viaţa. 
 

Rac

Dacă sunt persoane pe care nu le vor în jurul lor, le vor îndepărta  într-un mod elegant. Cel mai bun lucru este că se retrag într-un colţ şi evaluaează lucrurile – unde au ajuns, de ce acum, ce vor mai departe. Le va fi relativ ușor să facă schimbări odată ce înţeleg ce trebuie modificat. 

Leu

Să facă eforturi pentru a vindeca durerile cauzate de trecut și pentru a comunica mai bine cu partenerul – ceea ce nu înseamnă că nu mai trebuie să fie atente la nevoile celor de lângă ele. E nevoie să facă o radiografie a propriilor sentimente. Pe de altă parte, să nu uităm că le place să reflecteze asupra necunoscutului.

Fecioară

Ar trebui să se aştepte la o serie de schimbări în munca de zi cu zi. La prima vedere vor părea nejustificate. Totuşi, este spre binele lor să-și reevalueze obiceiurile, să le abandoneze pe cele vechi care le obosesc şi le pun în pericol sănătatea. Comunică foarte bine, deci să nu le mire că colegii vor să se afle în preajma lor.

Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ele în această perioadă. Cu cât se vor concentra mai serios să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât le va fi mai bine. Cariera lor este într-o etapă înfloritoare și nu au de ce să-şi facă probleme. Ar vrea ca toată lumea să facă numai ce-și doresc ele, dar nu se poate întotdeauna. 

Scorpion

Să fie pregătite pentru o schimbare majoră în viaţa de familie, care le va aduce în atenţie probleme pe care le-au neglijat și care trebuie rezolvate înainte de orice. Relația cu copiii ar trebui să le dea un sentiment de om care ştie ce face, deoarece vor fi nevoite să deschidă liniile de comunicare cu ei. Creativitatea lor proverbială le va ajuta. 

Săgetător

Cele care sunt într-o relaţie se îndreaptă cu repeziciune spre o căsătorie. Există foarte mult dinamism în relaţiile lor și le este recomandat să permită iubirii să înflorească. Vor fi foarte active și dacă îşi doresc un copil, acum îl pot planifica fără probleme. Cele singure vor putea găsi dragostea mai aproape decât cred. 

Capricorn

Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg își dezvăluie secretele. Le-aş sfătui să improvizeze cât mai mult, să fie jucăuşe. Vor găsi elementul estetic în orice acţiune şi asta le face să deţină controlul. Pasiunile vor ieşi la iveală, stimulate de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar. Îşi pot pune în valoare ideile abia spre sfârşitul săptămânii.

Vărsător

Vitalitatea și încrederea în sine sporesc, de acea presupun că este o săptămână bună să profitați de toate activitățile intelectuale care se ivesc. Studiu, scris, oricare din aceste laturi poate să le aducă succesul. Imaginația lor va fi debordantă și vor avea idei originale, dovada minții lor creative. Totul depinde de modul în care își pot transforma ideile în fapte.

Pești

Sunt gata să-și reevalueze viața și să trăiască pentru ele însele. Trebuie să echilibeze această libertate pe care și-o asumă cu deschiderea și talentul lor social pentru a-și atinge obiectivele. Flexibilitatea și  afirmarea sunt mai mult decât necesare pentru personalitatea lor. De asemenea, spiritualitatea le va capta atenția săptămâna aceasta. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu