HOROSCOPUL emoţiilor: Cum îşi manifestă gelozia, în funcţie de zodie

Fiecare zodie se exprimă diferit una faţă de alta. Dacă unele sunt ca o carte deschisă, altele îşi ascund atât de bine sentimentele încât nu îţi poţi da seama dacă sunt geloase sau nu, scrie realitatea.net.

Berbecii nu sunt atât de siguri pe ei precum par.

Au mereu îndoieli cu privire la persoana iubită, pe care o ţin mereu în suspans emoţional. Acesta face o dramă din orice nimic, atunci când are excese de gelozie. 

Taurul este încăpăţânat şi nu îi place să îşi arate emoţiile oamenilor.

Este extrem de raţional, de aceea nu este prea gelos. Dacă i se pare totuşi ceva suspect, îşi va urma instinctul şi va căuta adevărul. Dacă se dovedeşte că are dreptate, atunci încheie totul în linişte, dar nu face o scenă din asta.

Gemenii ştiu că înşelatul poate fi o provocare, însă nu concep ca persoana iubită să îi trădeze.

Ei îţi vor spune direct că sunt geloşi, tocmai pentru a-ţi da ocazia să reflectezi asupra situaţiei şi să le oferi explicaţiile pe care şi le doresc.

Racii sunt foarte fideli şi au pretenţia ca şi persoana iubită să fie la fel.

Chiar dacă sunt geloşi, aceştia îşi ţin ascunse emoţiile şi bănuielile până când acestea se vor transforma în resentimente sau frustrări. Dacă vei trăda un Rac, nu te va ierta niciodată!

Indiferent de personalitatea ta, dacă ai o relaţie cu un Leu pe care vrei să o menţii, trebuie să îi acorzi atenţie doar lui.

Nu acceptă să îţi îndrepţi privirea către altcineva indiferent de intenţiile tale. Aproape orice îi poate declanşa acestuia furia şi gelozia, scrie eva.ro.

Fecioarele vor să îşi ţină emoţiile sub control însă nu pot. Ele sunt extrem de geloase şi vor să ţină totul sub control.

E suficient să te uiţi în ochii acestui nativ şi îţi vei da seama dacă e gelos sau nu. E genul de persoană care investighează până la ultimul detaliu şi abia apoi te acuză şi se enervează. Odată trădaţi, nu le mai poţi recupera încrederea. 

Balanţa îşi doreşte două lucruri: să fie plăcut şi să evite conflictele.

Are o oarecare nesiguranţă care îl face gelos, însă va încerca să o ascundă. Chiar dacă are ceva pe suflet, acesta va fi mai degrabă abătut şi va prefera să ţină în el decât să aibă o confruntare cu tine. 

Scorpionul este cel mai gelos semn zodiacal. Nu contează cine e persoana cu care interacţionezi, pentru că din start îi palpitează inima.

Cu toate că are aceste porniri, el reuşeşte să se controleze şi să îşi canalizeze atenţia către altceva pentru a se calma. 

Săgetătorul este destul de rar gelos, şi atunci când sunt nu vor recunoaşte niciodată.

Nu va accepta niciodată să fie trădat, de aceea din când în când poartă discuţii cu el pentru a-l asigura că nu are niciun motiv de îngrijorare. 

Capricornii sunt geloşi tot timpul, dar nu vor vorbi niciodată despre asta.

Sunt prea mândri şi cred că dacă recunosc asta în faţa persoanei iubite e un semn de slăbiciune. El are episoade scurte de gelozie, de care uită imediat apoi. 

Vărsătorul este imprevizibil şi nu îşi arată de obicei adevăratele sentimente.

Nu este foarte gelos, însă dacă are bănuieli acesta nu mai stă la discuţii. Alege întotdeauna să plece fără nicio explicaţie dacă în mintea lui au apărut dubii cu privire la persoana iubită. 

Peştii sunt cel mai puţin geloşi din întreg zodiacul, dar au şi ei momentele lor de rătăcire.

Ei sunt empatici şi destul de atenţi la sentimentele celor din jurul lor. Dacă se întâmplă totuşi să fie geloşi, compasiunea lor nativă îi ajută să scape de reacţiile şi de scenele caracteristice unei astfel de situaţii. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu