HOROSCOPUL DRAGOSTEI pentru luna februarie! Acești nativi vor avea parte de NOPȚI DE NEUITAT

Berbec

La începutul lunii, Venus părăsește semnul tău pentru Taur. Ca urmare, lucrurile pot fi lente și senzuale în dormitor...

Chiar dacă lucrurile vor merge mai greu, trebuie să rămâi încrezător în ceea ce-ți dorești. Este posibil ca sentimentele tale să fie fragile și vei încerca să despici firul în patru atunci când vine vorba de viața ta sexuală.

Totul va reveni la normal la sfârșitul lunii.

Taur

Poate o să analizezi prea mult lucrurile, mai ales că Venus a intrat în semnul tău la începutul lunii. Încearcă să gândești mai puțin atunci când vine vorba de iubire și amor, preocupându-te de cum te va face cineva să te simți sau că te va induce în eroare prin semnalele pe care ți le dă, scrie b1.ro

Dacă ești singur, îți poți da întâlnire cu cineva. Amintește-ți să fii maleabil, tolerând schimbarea și înțelegând dacă lucrurile iau o întorsătură radicală.

Gemeni

Trebuie să-ți amintești să comunici. Cheia unei vieți sexuale împlinite este comunicarea. Dacă ceva este greșit sau există ceva care te îngrijorează, fii deschis cu problemele acestea. Dacă te simți singur, nu-ți face griji. Curând, îți vei găsi drumul.

Rac

Este posibil ca cineva din trecul tău să reia legătira cu tine. Fii atent! S-ar putea să te inducă în eroare sau să vrea să te controleze. Nu vei ști până nu încerci, dar nu lăsa garda jos atât de ușor.

Leu

O seară petrecută singur poate suna plictisitor, dar este ceea ce ai nevoie. Nu te teme să fii îndrăzneț sau obraznic. S-ar putea să-i placă.

Focusează-te să fii mult mai preocupat de dragoste. Sexul este mai bun atunci când sunteți amândoi „pe aceeași pagină”. La sfârșitul lunii, viața voastră sexuală va fi foarte palpitantă!

Fecioară

Ca Fecioară, tu vei fi rezervată la început atunci când vine vorba de sex. Asta la început. Tu trebuie să analizezi lucrurile, dar să încerci ceva nou cu iubitul tău.

Când Mercur întră în Pești, încearcă să ajungi la baza acestor sentimente, fiind complet deschis și cinstit.

Scorpion

Poate ai pus ochii pe cineva, dar încerci să-și ascunzi sentimentele. Când Venus intră în Taur la începutul lunii, pune-ți sentimentele pe tavă. Fii curajos și încrezător.

Caută lucruri noi pe care le poți încerca cu partenerul/a în dormitor și purtați o lungă conversație după ce ați făcut dragoste. Asta va intensifica conexiunea voastră.

Balanță

S-ar putea să te îndrăgostești luna aceasta. Venus intră în Taur și aduce o nouă conexiune emoțională sau o conexiune actuală va deveni și mai puternică.

Fii onest față de tine și partenerul tău când Mercur intră în Pești, la mijlocul lunii.

Săgetător

Noi toți avem standarde și idei despre cum ar trebui să fie relația și viața noastră sexuală. Nu-ți lăsa standardele jos, fii atent că s-ar putea să apară cineva nou și fii deschis la minte, romantic, iar sexul se va întâmpla atunci când vei fi cel mai relaxat.

Capricorn

Încearcă ceva nou în dormitor. Fii îndrăzneț și aventuros.

Indiferent că este o nouă relație, o fantezie sexuală sau chiar o vacanță romantică, acum este timpul să „îmbrățișezi” iubirea.  Vei descoperi noi fantezii și dorințe, iar viața ta sexuală va fi aproape perfectă.

Vărsător

Ultima poveste de dragoste poate nu a fost la fel de „fierbinte” precum te așteptai. S-ar putea să ai nevoie de o nouă experiență. Acordă ceva timp prietenilor și familiei.

Când luna nouă va fi în Berbec, poți începe să te gândești la ceea ce-ți dorești în viitor.

Pești

Toată dragostea pe care o veți obține vă va amplifica starea de spirit în mod masiv. Dar este timpul să scapi de frustrările din dormitor. Când luna nouă va fi în Berbec, oferiți-vă o noapte de neuitat.

Vor exista atât de multe acțiuni fierbinți, încât cu siguranță nu veți uita acest lucru în curând.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu