Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Nativii care se vor scălda în iubire

În luna decembrie, astrele au un cuvânt important de spus în privința vieții amoroase a Racilor. Schimbările produse pe plan sentimental vor fi pozitive. Fie nativii își vor gasi jumătatea, fie, dacă sunt deja într-o relație, o vor oficializa, potrivit Realitatea.net.

Berbec

Berbecii trec printr-un impas, în prima parte a lunii. Fie este vorba de o ceartă cu persoana iubită, fie cineva din exterior încearcă să destabilizeze relația. Ai încredere în intuiția ta și fii optimistă. A doua parte a lui decembrie te va găsi mult mai liniștită sentimental.

Taur

Ești un romantic incurabil, așa că nimeni nu ar putea să îți tulbure liniștea într-o lună dedicată celor dragi. Familia apreciază devotamentul tău și te răsfață. Ți se pregătește o mare surpriză. Una pozitivă, evident.

Gemeni

Nativii care nu și-au găsit încă iubirea, au mari șanse să o afle acum. Dar nu stând în casă. Profită de frigul de afară și ieși în oraș. Mergi la o ceainărie sau la o cafenea, mergi în cluburi sau la cumpărături (poți căuta cadouri pentru cei dragi). Fii convins că marea dragoste nu este ascunsă sub patul tău.

Rac

Pentru Raci, singurătatea a luat sfârșit. Iar dacă deja ești într-o relație, nu este exclus să primești o cerere în căsătorie. La cât de ușor te entuziasmezi, cel mai probabil vei accepta fără să stai pe gânduri. Se pare că de această dată sunt mari șanse să nu greșești când alegi să îți asculți inima.

Leu

Leul va trece printr-o perioadă de agitație. În cazul în care iubitul trebuie să plece în delegație pe termen mai lung, evită să îi reproșezi că te neglijează. S-ar putea ca discuția să se termine cu o despărțire.

Fecioara

Luna decembrie este luna surprizelor pentru Fecioare. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, este posibil să primești o veste mult așteptată de la partener. Nici cei încă singuri nu vor scăpa de emoțiile pozitive.

Balanță

În această lună este posibil să fii mai euforică decât în alte luni, fiind implicată în tot felul de proiecte de final de an, așa că partea sentimentală este puțin neglijată. Dar asta nu este neapărat o veste rea.

Scorpion

Evită să iei orice decizie pe plan sentimental în această lună. Infuențată de magia sărbătorilor de iarnă și de agitația pregătirilor lor, este posibil să nu gândești corect anumite probleme. Hotărârile importantante amână-le până la începutul anului viitor.

Săgetător

Nativii Săgetător, care sunt încă singuri, au mari șanse să își găsească jumătatea în prima parte a lunii. Iar dacă asta nu se întâmplă atunci, în cea de-a doua parte șansele scad foarte mult. În schimb, cei care sunt deja într-o relație vor avea parte de o perioadă liniștită, fără evenimente importante.

Capricorn

În luna decembrie, ești mult mai atent la semnalele transmise de cineva din anturajul tău. Chiar dacă până acum te-ai limitat la un simplu flirt nevinovat, acum începi să iei în serios avansurile făcute.

Vărsător

Nativii Vărsători sunt foarte schimbători, așa că nu este exclus să iei o decizie de moment care va schimba radical statutul relației. Fie în bine, fie în rău. Ar fi indicat să analizezi de două ori situația înainte de a lua o decizie.

Pești

Fire boema, nativul zodiei se va bucura din plin de magia acestei luni. Ai ochi doar pentru cei dragi, iar dacă nu ți-ai găsit deja jumătatea, cu siguranță în decembrie o vei afla. Trebuie doar să ieși din zona ta de confort.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu