Horoscopul culorilor îți dezvăluie trăsăturile de personalitate. Vezi ce culoare te reprezintă

Horoscopul culorilor dezvăluie trăsăturile de persoanalitate ale nativilor. Vezi care este culoarea care te reprezintă conform acestui horoscop.

Roșu (23 decembrie – 1 ianuarie, 25 iunie – 4 iulie)

Dacă ești născut în această perioadă ești o persoană drăguță și iubitoare. De asemenea, ești o persoană pretențioasă și mereu îndrăgostită și veselă.

Portocaliu (2 – 11 ianuarie, 5 – 14 iulie)

Acești native sunt foarte responsabili și știu bine cum să trateze fiecare om în parte. Au tot timpul câte un țel de atins, fiind persoane competitive. Nu aveți foarte multă încrederea în prieteni, dar odată ce ai întâlnit persoana potrivită, îți va câștiga încrederea pe viață.

Galben (12 – 24 ianuarie, 15 – 25 iulie)

Dacă te-ai născut în acest interval ești o persoană foarte drăguță, inocentă și de încredere. De obicei, tu ești liderul în relații. Iei decizii foarte bune și faci lucrul potrivit la momentul potrivit. Crezi în relația perfecta și ești un visitor.

Roz (25 ianuarie – 3 februarie, 26 iulie – 4 august)

Ești tipul de persoană care încearcă să fie mereu cea mai bună în toate. Îți place să-i ajuți pe cei din jur, fiind protectiv și grijuliu, însă ești foarte greu de mulțumit. Ești un romantic incurabil dar uneori gândești negativ.

Albastru (4 – 8 februarie, 1 – 14 mai, 5 – 13 august)

 

loading...

Lasă un comentariu