Horoscopul celor singuri! Care sunt șansele să îți găsești jumătatea în 2016

Berbec

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă ești deschis și accepți provocările pe care Universul ți le trimite, mai ales după luna septembrie. Norocosul Jupiter se află în Casa Dragostei din zodia ta pentru prima dată după 10 ani, ceea ce va da un impuls important vieții amoroase. Ieși mai des în oras, flirtează mai mult.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 dacă încă mai speri că fostul partener să se întoarcă la tine.

Taur

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă vei lăsa pe cineva să-ți intre pe sub piele. Poți învăța ce înseamnă cu adevărat să fii sincer ți intim cu o persoană, însă asta înseamnă să îi permiți să te vadă pe tine așa cum ești. Astrele prevad un an în care te vei bucura de viață.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 dacă lași durerile trecutului să te macine și să te țină departe de o nouă iubire.

Gemeni

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă vei căuta iubirea adevarată, de durată, lângă o persoană căreia nu îi este frică de angajamente pe termen lung. Încercarea de a transforma ceva mărunt în ceva serios nu va da roade în 2016.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 daca devii anxios în legatură cu viața ta amoroasa.

Rac

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă te linistești. Pierderea cumpătului poate îndepartă un potențial partener de cuplu. Fii atent să nu devii prea agresiv în cucerirea cuiva. 

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016  daca devii gelos și paranoic.

Leu

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă lași în urma trecutul și te concentrezi pe ceea ce ești și pe ceea ce vrei ACUM. Lucrează și la stima de sine și nu-ți fie teamă să fii tu însuți.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 dacă muncești prea mult și nu îți faci timp și pentru dragoste.

Fecioara

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă vei crede cu tărie în puterea dragostei și în șansele tale de a-ți găsi sufletul pereche. Poți vindeca traumele trecutului dacă crezi în iubirea adevărată.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 daca vei alege exact acele persoane despre care știi din start că te vor dezamagi.

Balanța

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă ești gata să te lași purtat de val. Caută dincolo de “genul tău” și lasă-te săgetat de Cupidon.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 dacă încerci să-ți controlezi potențialul partener de cuplu.

Scorpion

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă accepți că lucrurile se întâmplă pentru că așa le este menirea. Dacă nu îți găsești energia să socializezi și te îngropi în muncă, îți va fi foarte greu să îți găsești iubirea.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016  dacă nu te iubești suficient de mult.

Săgetător

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă ești pregătit să iei iubirea în serios, să îți iei angajamente și să îți lați potențialul partener să te învețe despre iubire. Fii sincer, realist și natural.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 dacă te concentrezi pe părțile negative ale potentialilor parteneri.

Capricorn

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă îți stăpânești nervii. Dupa ce își pui sentimentele în ordine vei avea o abilitate aproape magică de a obține ceea ce îți dorești, inclusiv partenerul perfect pentru tine. Nu este exclusă chiar o căsătorie rapidă.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016  dacă muncești prea mult.

Vărsător

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă hotărăști ce vrei cu adevărat. Îți poți găsi sufletul pereche de care te vei îndrăgosti iremediabil.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016  dacă vei vorbi înainte să gândești.

Pești

Îți poți găsi jumătatea în 2016 dacă vrei. Prezența planetei Jupiter în Casa iubirii până în luna septembrie te îndeamnă să ieși în oraș și să o cauți. Nu aștepta să te găsească ea pe tine.

Nu îți vei găsi jumătatea în 2016 dacă te vei juca prea mult cu focul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu