Horoscopul carierei pentru următoarea săptămână

Berbec. O legătură cu o persoana cu care nu credeai că o să te asociezi vreodată va schimba începutul acestei săptămâni.
Cu cât eşti mai dispus să înveţi de la oamenii din jurul tău, cu atât te vei descurca mai bine. Câteva lucruri personale ale colegilor vor ieşi la suprafaţă. Iar joi sau vineri vor ieşi la suprafaţă şi câteva de la tine. O sarcină importantă este exact "distracţia" de care aveai nevoie. Lucrurile se vor îndrepta până la sfârşitul săptămânii.

Taur. Afară cu ce e vechi şi înăuntru cu ce e nou. Modelele vechi nu mai pot fi folosite. Cu cât te gandeşti mai bine spre ce te îndrepţi şi cum vei ajunge acolo, ajungi la concluzia că este timpul să apelezi la persoanele care îţi sunt datoare. Câţiva din colegi îţi sunt datori. Unul din valurile generozităţii tale este că lumea “te calcă în picioare”. Afirmă-te joi şi schimbă părerea oamenilor. Lucrurile devin neclare vineri, dar îşi revin până la sfârşitul săptămânii. Nu face nimic în grabă. 

Gemeni. Toată lumea te iubeşte. Şi acum că faci parte din echipă, ştii exact cum să canalizezi energia pentru a ieşi totul bine. Toată lumea aşteaptă sugestii de la tine, aşa că tot ce spui cântăreşte mai mult decât de obicei. Indeplineşte-ţi visele acum. Fii pe cât se poate de corect miercuri când trebuie să iei o decizie importantă. Joi şi vineri, simţi că totul se linişteşte. Sunt evoluţii logice. Ai multe de realizat zilele astea. Petreceţi weekend-ul cu prieteni care te cunosc bine.

Rac. Doar pentru că ştii ce vrei, nu înseamnă că trebuie să fii arogant. Ca o măsură de precauţie, încearcă să îi ajuţi pe alţii la începutul săptămânii (şi încearcă să nu îi plictiseşti cu detalii despre regimul tău alimentar). Miercuri şi joi fii pregătit să găseşti soluţii problemelor apărute la ideiile tale. Cu toată atenţia, eşti sub o examinare strictă. Vineri nu este o zi bună pentru a încheia afaceri.

Leu. Zilele de luni până miercuri sunt zile de sărbătoare. Ai mai multă energie, decât ţi-ai putea imagina, iar viaţa ta amoroasă este extenuantă. Lucrurile merg foarte bine la lucru. Ai dezvoltat un simţ al echilibrului pe care puţini îl au. Miercuri, un eveniment social îţi va deschide noi căi pentru relaţiile de afaceri. Joi şi vineri, te gândeşti la metode de a îmbunătăţi relaţiile de afaceri. Weekend-ul, în opoziţie, va fi monoton.

Fecioară. Sunt multe decizii de luat la începutul săptămânii. Luni şi marţi eşti retras şi introvertit - în nici un caz capabil de a face ceva creactiv. O soluţie ar fi să delegi din responsabilităţi unui coleg. Lucrurile se vor schimba miercuri pe la prânz. Te vei simti în stare să îţi asumi riscuri. Joi şi vineri, toţi te admiră. Foloseşte popularitatea la sfârşitul săptămânii pentru a scăpa de câteva din sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Balanţă. Atâta timp cât spui ce gândeşti, vei avea numai de câştigat. Te asociezi cu cineva care îţi completează perfect abilităţile. Împreună veţi fi capabili să realizaţi orice. Acţiunea şi entuziasmul sunt cheile în acest moment, şi (spre binele tău) este foarte important să fii activ şi în afara biroului. Munca va fi mai mult decât o provocare joi şi vineri, iar weekend-ul va fi foarte dinamic.

Scorpion. O achiziţie importantă te va tenta luni sau marţi, dar nu este una care va da rezultate pe termen lung. Găseşte o modalitate de a rezolva problema fără a cheltui mulţi bani. Un mic eşec miercuri te va inspira să gândeşti pozitiv la reorganizarea priorităţilor, iar joi cineva cu păreri diferite de ale tale va lua cuvântul. Ascultarea este crucială. Vineri vei fi agitat şi oarecum frustrat. În weekend fă ceva îndrăzneţ, care să te scoată din starea pe care o ai.

Săgetător. Tu şi ştii tu cine sunteţi parteneri zilele astea la “infracţiuni”, cu excepţia că nu sunteţi “criminali”, sunteţi angajaţi extraordinar de talentaţi. Şi recunoşti valoarea eforturilor voastre. Gândurile tale vor fi atrase în totalitate de cealaltă persoană, până spre mijlocul săptămânii, când realizezi că ar trebui să te gândeşti şi la tine. Ia-ţi după amiaza de miercuri liberă. Joi şi vineri te vei mişca mai încet – nu pentru că ceva nu ar fi în regulă. Doar că simţi nevoia să fii mai calculat. În weekend se prefigurează o relaţie, se poate sau nu să fie de natură romantică.

Capricorn. Se petrec prea multe acasă la începutul săptămânii pentru a fi în totalitate devotat lucrului. Fericirea domestică este provocatoare. Cel puţin cât aceasta îţi distrage atenţia, este mai bine să nu începi noi proiecte. Chiar dacă reuşeşti să faci ordine până miercuri sau joi, indecizia şi intensitatea emoţională caracterizează toată săptămâna. Încearcă să te rezumi la ce ştii tu să faci mai bine, dacă eşti nesigur de ceva. Vineri, fii sincer. Weekend-ul acesta găseşte metode noi de a te relaxa şi destinde.

Vărsător. La începutul săptămânii tot ce trebuie să faci este să ceri. Succesul tău recent te găseşte într-o stare bună la serviciu, iar colaboratorii (asistenţii) tăi sunt gata să te servească. Totul pare să fie posibil deşi sarcinile grele îţi revin ţie. Ce se întâmplă cu noile proiecte? Este timpul pentru noi iniţiative? Miercuri este ziua potrivită pentru derularea noilor planuri. Joi şi vineri colegii vor răspunde de noile ordine nu întotdeauna pozitiv. Însă în weekend vei avea parte de multe distracţii şi nu vei mai avea timp să reflectezi asupra detaliilor legate de serviciu. 

Peşti. Din diferite motive, munca a devenit mai interesantă. Poate a apărut o nouă figură în birou. Poate priveşti viitorul cu alţi ochi. Oricare ar fi sursa entuziasmului tău, nu uita să-ţi îndeplineşti responsabilităţile. Spre mijlocul săptămânii lucrurile se precipită, şi presiunea va fi simţită de toată lumea. Vrei ca totul să fie în regulă atunci când şeful va veni în control. Evită riscurile financiare la sfârşitul săptămânii şi încearcă să îţi păstrezi banii în portofel toată săptămâna.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu