HOROSCOP: Zodiile și situațiile critice

HOROSCOP. Berbec: Berbecul trece peste problemele vieții cu mândrie și în tăcere, însă rezultatul va fi asurzitor.

HOROSCOP. Gemeni: Acest nativ va încerca să îi dea pe toți afară din viața sa, doar pentru a avea drumul drept spre reușită. Cum s-ar spune, calcă și pe cadavre…

HOROSCOP. Rac: Începe să plângă, atunci când are probleme, însă după ce se liniștește își rezolvă problemele cu iubire și empatie. Racul va lua chiar cele mai bune decizii.

HOROSCOP. Leu: Leul va strânge toți prietenii în jurul său și le va cere părerea, însă decizia îi va aparține întotdeauna lui și nu va ține cont de sfaturile celorlalți. Iese mereu triumfător.

HOROSCOP. Fecioară: Fecioara va fi bosumflată și, pentru început va trage concluzii pripite, după ce vede că a greșit conștientizează și începe să facă pași spre a soluționa problema.

HOROSCOP. Balanță: Balanța cântărește de șapte ori și decide o dată, dar bine! Poți avea încredere în acest semn zodiacal, căci știe ce face, mereu!

HOROSCOP. Scorpion: Scorpionul va sta cu mâinile în sân și va aștepta ca ceilalți să facă treaba în locul său, de parcă cineva ar fi dator să îl scape de probleme.

HOROSCOP. Săgetător: Va face pe supăratul, până ce cineva se milește să îl scoată din impas. Nu prea reușește să ia decizii cu ușurință și, în niciun caz, de unul singur.

HOROSCOP. Capricorn: Capricornul va încerca să abandoneze imediat situația, dar realizează că în cele din urmă trebuie să o soluționeze cumva, așa că va ajunge să decidă pe cheltuiala celor din jur, adică altul este mereu de vină pentru deciziile sale.

HOROSCOP. Vărsător: Acest semn zodiacal va explora cu plăcere toate variantele posibile, pentru a-și rezolva problema și are încredere doar în forțele proprii.

HOROSCOP. Pești: Va plânge în liniște, ferit de ochii celor din jur și nu va accepta niciun ajutor din milă. Dacă are o problemă, și-o rezolvă singur, scrie antena3.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu