HOROSCOP! Zodiile favorizate în luna februarie

A doua lună din an ar putea fi pentru toţi nativii din zodiac o lună de vârf. Pentru reprezentanţii a cinci zodii lucrurile nu sunt probabil, ci clare, scrie clickpentrufemei.ro.

Eclipsele lunii aduc de obicei surprize neplăcute, dar în această lună ele pot anunţa schimbări în bine sau pot favoriza găsirea unor soluţii salvatoare, spune astrologul Mihaela Dicu.

Leu: Soarele, stăpânul Leului, se află în casa cuplului în această lună, iar acest lucru aduce în prim-plan viața de cuplu, care va fi presărată cu multă dragoste. În februarie nativii acestei zodii sunt mai darnici și mai afectuoși.

Și cu partea de comunicare stau excelent, iar acest astept le aduce noroc nativilor singuri, în căutarea sufletului-pereche, dar și celor care semnează noi colaborări profesionale. Venus, stăpâna casei carierei Leului anunță evenimente spectaculoase în următoarea perioadă.

Balanță: Astrologul transmite nativilor care se află sub protecția acestui semn astral că februarie 2017 este pentru ei cea mai pasională și mai nebună lună din acest an. Asta înseamnă întâmplări explozive, imposibil de controlat.

Practic, în această lună a dragostei, în viața sentimentală a Balanțelor se poate întâmpla orice: de la sex nebun la certuri furtunoase și pasionale.Pe plan financiar, parteneriatele îți pot aduce câștiguri financiare. Cu sănătatea, e indicată o cură pentru stimularea imunității și evitarea exceselor.

Berbec: Pentru persoanele născute sub acest semn astral, februarie 2017 debordează de erotism și pasiune, pentru că Marte și Venus se află în Berbec, iar Venus este planeta iubirii și Marte este planeta dorinței.

Financiar, pot acționa în orice activitate își doresc, pentru că sunt înzestrați cu forță, ambiție, inițiativă și au o mentalitate de lider, de învingător. E important să-ți dozezi bine câștigurile financiare, pentru că succesul nu te urmărește și în viitoarea perioadă. Fizic și moral, cei născuți în această zodie au energie cât zece.

Vărsător: Și vărsătorii sunt favorizați luna această de configurația astrală. Cei mai mulți au parte de evenimente neașteptate sau ieșite din comun, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre surprize plăcute și de schimbări pozitive.

Persoanele singure pot întâlni marea iubire, iar cele aflate în relație au parte de momente frumoase alături de cei dragi. Din punct de vedere al banilor, luna se anunță strălucitoare, datorită prezenței Soarelui în această zodie. Este bine aspectat de celelalte planete, așa că se poate conta pe sprijinul lui pentru avansare, pentru succes.

Gemeni: Nativii în această zodie trăiesc din plin luna dragostei. Toată luna se dovedește a fi un climat romantic și erotic, așa că situația poate scăpa foarte ușor de sub control.

Financiar, pe Gemeni îi așteaptă o eclipse de Soare chiar în casa carierei, însă este vorba despre una care poate anunța o înnoire sau o schimbare în avantajul lor. E indicat să nu se lase seduși de proiecte utopice, ci construiască după ce are dețin baza unui plan clar. Multă inspirație pentru acești nativi în această lună!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu