Horoscop: Zodiile care vor avea cea mai proastă săptămână

Săptămâna 12 - 18 noiembrie este îngrozitoare pentru aceste trei zodii, inclusiv cu noul Mercur Retrogad din 16 noiembrie. Începe o perioadă de foc, scrie realitatea.net.

BERBEC - Crezi că ai avut o perioadă stresantă până acum? Ceea ce urmează este și mai rău. Începi o nouă perioadă a vieții tale, însă nimic nu îți merge așa cum ți-ai dori. Ai ghinion pe toate planurile și nu reușești să duci niciun plan până la final. Pregătește-te pentru o perioadă cu mulți nervi.

GEMENI - Mercur este retrograd și este planeta care îți guvernează zodia. Urmează zile pline de emoții, însă nu dintre cele mai bune. Vei lua legătura cu persoane pe care nu îți mai doreai să le vezi niciodată, vei suferi, vei plânge și îți vei dori să te trezești odată din acest coșmar.

FECIOARĂ Treci prin cea mai îngrozitoare perioadă. Tu ești cea mai afectată în această săptămână. Vor reveni în viața ta probleme din trecut pe care le credeai încheiate, traume din copilărie, conflicte ascunse și drame adânci. Înarmează-te cu multă răbdare.
Pe aceeaşi temă