HOROSCOP: Zodiile care trec cel mai bine peste o despărțire

După o despărțire, cei care iubesc sau pretind că au iubit se împart în două categorii: persoanele care suferă și persoanele care pot trece cu ușurință peste orice dezamăgire. Din punct de vedere zodiacal, există nativi care reușesc să își refacă viața, doar pentru a-și proteja inima, scrie realitatea.net.

Rac

Te poate ignora pe deplin, ba chiar să se și prefacă de faptul că nu te-a cunoscut niciodată. Este un lucru pe care va alege să îl facă doar pentru a-și proteja sentimentele. Deși îi place să iubească, dacă e rănit, nativul Rac devine vulnerabil. Dacă ai făcut să sufere un nativ Rac, te poți aștepta de la el să îți șteargă toate pozele, numărul de telefon și să își dorească să nu te mai vadă vreodată.

Fecioară

Când se desparte, nativul Fecioară se preface că nu ai existat pentru el. Nu suportă să fie părăsit, mai ales dacă știe că nu a greșit cu nimic. Ba chiar dă vina întotdeauna pe partener, deoarece crede că din cauza lui totul s-a încheiat. În plus, este foarte răzbunător și va încerca să îl facă să sufere. Poate trece cu ușurință peste o despărțire, însă are nevoie neapărat de a cunoaște o altă persoană căreia să i se destăinuie.

Balanță

Dacă îi spui unui nativ Balanță că totul s-a terminat între voi, iar apoi regreți, nu te aștepta să își dorească să vă mai împăcați vreodată. Este foarte greu de înduplecat când vine vorba de respingere. Preferă să trăiască singur toată viața decât să fie nefericit lângă o persoană care l-a respins inițial. De aceea, nici nu se implică în relații care nu au niciun viitor.

Scorpion

Pentru nativul Scorpion, încrederea și loialitatea sunt cele mai importante calități ale unei relații de dragoste. Dacă acestea dispar, totul s-a terminat pentru el. Nu suportă să fie trădat, iar dacă află că i s-a întâmplat o asemenea faptă, acționează dur și violent. Cu toate astea, după ce își calmează furia, reușește să treacă foarte ușor peste o despărțire, deoarece înțelege că el este o persoană elitistă, care nu merită pe oricine alături.

Săgetător

Nativul Săgetător își trăiește prezentul, nicidecum trecutul așa că o despărțire este pentru el de domeniul trecutului. Nici bine nu s-a despărțit, că poate intra a doua zi într-o altă relație. Secretul lui este simplu: nu se implică atât de mult pe cât ar trebui. Uneori, tactica îi aduce o mulțime de beneficii deoarece nu are cum să sufere și să fie rănit, însă alteori poate părea superficial.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu