HOROSCOP: Zodiile care îşi sabotează propriile relaţii

Aceste zodii se pot descurca şi se pot adapta la orice, cu excepţia vieţii de cuplu. Sunti obişnuiţi să aibă o viaţă dinamică, iubesc aventura şi sunt foarte energici, însă au foarte multe tulburări interne, confruntându-se cu  anxietatea şi izolarea.

Scorpion 
Scorpionii au cele mai mari şanse să-şi saboteze propriile relaţii. Deşi sunt parteneri minunaţi, având numeroase calităţi (abilitatea de a atrage oamenii spre ei, pasiunea şi magnetismul lor), întotdeauna se lovesc de obstacole care îi fac greu de suportat într-o relaţie . Acest lucru se datorează, în mare parte, luptelor cu gelozia şi obsesiile. Sunt obsedaşi să facă lucrurile să meragă bine şi au tendinţa de a purta resentimente în loc să iniţieze o conversaţie serioasă cu partenerul său, scrie antena3.ro
 
Taur 
Taurii sunt cei mai calzi şi mai iubitori de pe planetă. Dar au şi multe probleme cu controlul. Răbdarea şi iubirea sunt lucrurile care îi atrag într-o reraţie, dar au o nevoie foarte mare de siguranţă şi validare constantă. Adesea, acestea pot deveni factori incredibil de toxici în relaţie. Taurii tind să devină geloşi, posesivi şi încăpăţânaţi. Şi în cele din urmă, când toate aceste porniri nu mai pot fi ţinute în frâu, ajung să ducă la destrămarea relaţiei.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu