HOROSCOP: Zodiile au și ele păcatele lor. iată care sunt cele mai grave

Fiecare zodie arată inocent la prima vedere, dar astrele văd totul. Mulți astrologi consideră că, și în epoca noilor tehnologii ar trebui să avem încredere în felul în care ne ghidează stelele.

Zodiile au și ele păcatele lor, cele mai grave le vei afla din lista de mai jos, potrivit unica.ro.

Păcatul Berbecului este crima.

Știm cum este nativul din Berbec, mereu coleric și pus pe harță. Cei care îi trec calea, culeg deseori fructele mâniei lui. Unii merg prea departe și îl provoacă atât de mult pe Berbec încât acesta trebuie ținut departe de obiectele ascuțite.

Taur: Păcatul Taurului este lăcomia.

Nativul din Taur iubește mâncarea, vinul și sexul. Dacă zeii greci încă ar fi populari l-ar adopta pe Taur lângă ei pentru a savura ambrozia împreună.

Gemeni: Păcatul Geamănului este minciuna.

Zodia Gemeni nu se poate opri din a minți. S-a născut cu două fețe. Pur și simplu, gura i-o ia pe dinainte și înainte să realizeze, a spus încă o minciună. Înainte de micul dejun, nativul din Gemeni a spus deja vreo trei sau patru minciuni.

Rac: Păcatul Racului este că venerează zei falși.

Racul, când era copil scria numele persoanei de care se îndrăgostea într-un jurnal. Acum, o face la alt nivel, se închină la zeii social media, Facebook și Instagram. Nu o dată pe zi, nu o dată pe oră ci o dată la 30 de secunde.

Leu: Păcatul Leului este mândria.

Nu e nimic în neregulă cu un Leu care se mândrește cu tot ce îi reușește. Ar trebui, poate să renunțe la tronul imaginar pe care se suie în fiecare dimineață. Un pic de control al ego-ului nu ar strica.

Fecioara: Păcatul Fecioarei este invidia.

Ce le deranjează cel mai des pe Fecioare? Că nu sunt cele mai importante persoane din încăpere. E greu să trăiești cu o asemenea apăsare pe suflet.

Balanță: Păcatul Balanței este vanitatea.

Semnul Balanței este sub protecția planetei Venus, deci nu este de mirare că zeița frumuseții îmbie Balanța să prețuiască frumusețea mai mult decât orice.

Scorpion: Păcatul Scorpionului este dorința.

Cea mai sexy zodie își va urma instinctele primare și va dori să se bucure mereu de plăcerile carnale. E un păcat delicios, dar tot un păcat.

Săgetător: Păcatul Săgetătorului este adulterul.

Inima unui Săgetător este tare zburdalincă. Nu e ca și cum nu și-ar iubi partenerul de viață, pur și simplu, orice mărgică lucitoare îți va atrage atenția și, pentru puțin timp, vei uita de toți.

Capricorn: Păcatul Capricornului este avariția.

Una este să fii precaut cum îți cheltui banii și alta e să fii avar asemenea Capricornului. E bine să îți prețuiești munca, dar nici chiar așa.

Vărsător: Păcatul Vărsătorului este credința în falși profeți.

Dacă ai plătit unui guru 1000 de dolari pentru a-ți spune cum va fi viitorul tău, atunci cel mai probabil, acel guru este un Vărsător. El se crede special, un fel de zeu pe Pământ.

Pești: Păcatul Peștelui este lenea.

Peștele este un visător, are o inimă mare și e creativ. Bine ar fi să se ridice mai repede din pat și să0și demonstreze calitățile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu