HOROSCOP: Zodii predispuse la extenuare din cauza stresului

Fecioară

Ca să fie fericite, Fecioarele trebuie să se asigure că totul se desfăşoară fără probleme. Şi nu numai în viaţa lor, ci şi în viaţa celor apropiaţi. Cum vă puteţi imagina, acest lucru duce la frustrare şi stres. Dincolo de concentrarea asupra propriilor planuri, Fecioara are tendinţa de a-şi asuma responsabilităţile prietenilor, familiei, colegilor şi chiar partenerului.


Capricorn

Fiind guvernat de Saturn, planeta responsabilităţii, disciplinei şi ordinii, Capricornul este predispus la stres şi probleme legate de dorinţa de a rezolva toate problemele din jur. Se simt responsabili pentru multe lucruri şi preiau presiunea muncii nefăcută de ceilalţi. Lucrează din greu pentru a o duce la capăt, ceea ce este o calitate excelentă, însă nu şi atunci când acest lucru duce la epuizare.

Vărsător

Vărsătorul este guvernat de Uranus, planeta schimbării şi a progresului, şi Saturn, planeta responsabilităţii. Această combinaţie face ca Vărsătorul să se simte copleşit de modul în care îşi asumă majoritatea sarcinilor atunci când lucrează în echipă. Se gândeşte adesea la viitor şi, deşi acest lucru este util atunci când vine vorba de planificarea şi atingerea obiectivelor, poate crea şi un sentiment de stres în legătură cu ceea ce s-ar putea „întâmpla“. Dorinţa lor puternică de a schimba lumea poate duce la extenuare.  Este benefic pentru ei să-şi ia un partener de lucru care să ştie cum să stabilească limitele şi să-i ţină cu picioarele pe pământ, scrie adevarul.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu