HOROSCOP: Zodii de femei care te iubesc cu toata fiinta lor

Rac

Dragoste, pasiune, romantism, toleranţă, gingăşie. Sunt sentimentele cu care îşi copleşeşte femeia din zodia Rac partenerul. Caută mereu ocazii pentru a-şi demonstra dragostea, pentru că nu e conştientă că, de fapt, face acest lucru clipă de clipă prin simplă ei prezenţa. Capacitatea să de a iubi este nelimitată şi e în stare să o facă necondiţionat pentru tot restul vieţii sale dacă e convinsă că a întâlnit persoană potrivită.

Scorpion

E adevărat că e răzbunătoare, dar în acelaşi timp iubirea să nu are limite. Îl copleşeşte pe partener cu energia sexuală pe care o posedă, făcându-l să devină pur şi simplu dependent de ea. Se spune despre Scorpioni în general că sunt persoane frivole, dar în momentul în care se îndrăgostesc lucrurile se schimbă radical. Oferă tot, iar sentimentele sale sunt dintre cele mai calde şi mai profunde, sunt totale.

Leu

Femeia Leu nu se iubeşte, culmea, doar pe sine. Ştie să ofere dragoste, iar puterea de a o face este nemăsurată. Vrea că partenerul sau să nu manifeste orgolii sau să se creadă superior ei. Când întâlneşte un bărbat echilibrat, dar care ştie să o complimenteze cât mai des, nativă această e capabilă să se dăruiască total. Gesturile sale sunt tandre şi afectuoase, iar sentimentele sale sunt pentru eternitate.

ele.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu