HOROSCOP. Zodii de bărbaţi care te fac să nu mai vrei să iubeşti vreodată

Unii bărbaţi sunt o adevărată provocare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii sunt buni de pus pe "rană", scrie rtv.net.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este cel mai viclean dintre toţi şi îşi va urmări propriile interese, scrie divahair.ro. Din cauza comportamentului său poate face orice din viaţa lui să sufere. Nu se implică în relaţii serioase, nu pune preţ pe sentimente şi se lasă foarte greu cucerit. Este în stare să mintă şi asta cu o foarte mare uşurinţă.

Leu

Egoismul îi caracterizează perfect pe cei care sunt născuţi în zodia Leu. Nativul din Leu se iubeşte pe sine mai mult decât orice şi nu este capabil să ofere dragoste altcuiva. Îşi urmăreşte propriile interese, le pune pe primul plan şi nu acceptă să facă sacrificii pentru nimeni.

Balanţă

Ar fi bine să te fereşti de contactul cu cineva născut în Balanţă. Totul este nesigur alături de o astfel de persoană: azi poate fi îndrăgostită de ţine, iar a două zi îşi poate aduce aminte de o fosta iubire la care ar vrea să se întoarcă. Te poate juca pe degete foarte mult timp şi niciodată nu îţi va da explicaţii în legătură cu relaţia pe care o aveţi.

Vărsător

Vărsătorul este cel mai libertin dintre toate semnele zodiacale. Nu poate fi ţinut în loc şi în mod sigur nu îşi va dori o relaţie care să îl responsabilizeze. Îi stă gândul numai la distracţie şi va face orice pentru a se distra, chiar dacă asta înseamnă să te excludă din planurile sale. Foarte rar se implică în relaţii serioase, asta pe motiv că nu este capabil să facă sacrificii. Dacă nu ai tăria necesară pentru a-l "domestici", este mai bine să eviţi relaţia cu o persoană născută în zodia Vărsător, pentru că vei ajunge să urăşti dragostea.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu