HOROSCOP: Zodii care se simt mai bine singure decât într-o relație

Unii nativi din zodiac preferă singurătatea sau sunt „blestemate“ să aibă acest statut. Există zodii care trăiesc cu visul de a-și întemeia o familie, de a avea o casă și de a îmbătrâni alături de persoana iubită, însă anumiți nativi se simt mai în elementul lor când sunt singuri și nu în compania cuiva, scrie clickpentrufemei.ro.

Iată care sunt semnele astrale predispuse să nu se căsătorească, să divorțeze ori să treacă prin mai multe evenimente de acest gen. Bine, se ia în calcul și ascendetul când se calculează procentul de risc pentru singurătate.

Berbec
Pentru că au în sânge adrenalina, berbecii nu pot sta în loc mult timp. Dacă se căsătoresc, au nevoie de pasiune și schimbări ca să reziste. Nu se împacă deloc cu rutina zilnică și urăsc monotonia. De aceea, berbecii riscă să rămână singuri. Nu se pot mulțumi cu ceea ce au și se plictisesc rapid.

Gemeni
Acești nativi preferă să nu-și ia angajamente așa de importante, precum sunt căsniciile. Preferă, mai degrabă, să studieze, să-și asigure o situație materială, înainte de a-și întemeia o familie. În plus, până să se stabilească, numără mai multe relații, în special sezoniere. Legăturile serioase îi țin pe loc și nu-i lasă să se desfășoare. Gemenii stau foarte bine la capitolul socializare și își fac prieteni noi foarte rapid.

Leu
Adoră să fie aplaudați de cei din jur, așa că, atunci când simte că anturajul și-a pierdut interesul încearcă să fugă. Caută oameni dispuși să-l complimenteze și să-i spună la fiecare pas că ia cele mai bune decizii. Firea lor autoritară, însă dependentă de ceilalți, de apecierile lor, îi influențează și când vine vorba despre relații. Așa că ei preferă legăturile pasagere sau să nu fie implicați în relații. Au nevoie să fie liberi.

Capricorn
Despre nativii acestei zodii se știe că sunt încăpățânați și perseverenți, însa nu doar atât. Aceștia au așteptări mari și, dacă cei din jur, inclusiv partenerul, nu se ridică la nivelul lor, au încurcat-o. Deși se implică în relații serioase, dacă nu primesc ce doresc, capricornii rup cu ușurință legătura.

Săgetător
Firi rebele și libertine, săgetătorii preferă să nu se implice în relații de lungă durată. Odată pentru că nu suportă compromisurile și în al doilea rând, pentru că nu le plac schimbările. Asta înseamnă că nu vor să-și schimbe tabieturile pentru nimic în lume. Preferă relațiile sezoniere sau, mai bine, aventurile de-o noapte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu