HOROSCOP: Zodii care se căsătoresc în 2019

Zodii care se casatoresc in 2019: Pentru câteva zodii, planetele se aliniază pentru a le îndeplini dorinţa de a-și întemeia o familie.

Zodii care se casatoresc in 2019: Îndoielile se spulberă, încrederea ajunge la cote maxime, iar de aici și până la nuntă mai e doar o chestiune de timp și mici probleme administrative, scrie realitatea.net.

Zodii care se casatoresc in 2019: Gemeni

Pentru Gemeni, 2019 va fi anul cu totul sau nimic. Relațiile pe care acești nativi le au de ceva vreme fie se vor oficializa, fie se vor destrăma.

E un moment de maturizare emoțională - unele lucruri trebuie făcute, chiar dacă nu pare a fi momentul.

Vor fi gemenii pregătiți 100% pentru acest pas? Cel mai probabil nu. De altfel, nu vor fi pregătiți niciodată.

Căsătoria e o dovadă de credință și, chiar dacă implică jurăminte, nimeni nu știe ce va urma.

Dacă vor reuși să afle ce-și doresc cu adevărat de la partener lucrurile vor decurge rapid și firesc. Dacă nu, poate e mai indicată o perioadă de singurătate.

Zodii care se casatoresc in 2019: Capricorn

Pentru Capricorni se anunță a fi un an pasional, plin cu momente frumoase, petrecute alături de persoana iubită.

Nu mai e niciun motiv serios pentru a amâna căsătoria - încrederea, respectul, admirația, toate sunt la cote maxime.

Pentru Capricornii aflați într-o relație înfloritoare se pune chiar întrebarea dacă nu e momentul potrivit pentru a mări familia.

Zodii care se casatoresc in 2019: Pești

An bun și intens pentru nativii din zodia Pești. Cei singuri au șansa de a-și găsi marea dragoste, iar din acel moment lucrurile se vor desfășura cu o viteză uluitoare.

Pentru cei aflați deja într-o relație căsătoria ar putea fi încununarea unei perioade în care au înflorit pe plan personal.

E posibil să fie unele fricțiuni în cuplu, dar aceste episoade sunt trecătoare. E normal ca două persoane care își iau un astfel de angajament să aibă mici îndoieli. Se vor spulbera imediat dacă există răbdare și înțelegere.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu