HOROSCOP: Zodii care NU ştiu să iubească

Pe cat de mult sta in natura omului sa se indragosteasca, pe atat ne temem sa nu ne pierdem peiubi noi insine in favoarea celuilalt. Unii renunta la temeri si ajung sa iubeasca si, poate, sa sufere. Altii permit dragostei sa intre in vietile lor treptat. Iar unele zodii, care nu stiu sa iubeasca, se chinuie destul de mult inainte sa accepte dragostea in vietile lor, scrie Realitatea.net.

Unul dintre mecanismele de aparare clasice este sa respingi ideea de a te indragosti si de a iubi. Iata ce zodii opun cea mai multa rezistenta iubirii.

1. Rac

Racul are nevoie de independenta. Chiar daca nu reusesc intotdeauna sa comunice eficient nevoia lor de independenta, se pun intotdeauna pe primul loc cand vine vorba de relatiile romantice. Si, pe de o parte, e un lucru bun, in ceea ce priveste stima de sine.

Racii sunt acele zodii care nu stiu sa iubeasca. Pentru ei, iubirea e o notiune dulce si romantica, dar nu e ceva de care sa aiba neaparat nevoie. Prefera sa evite atasamentul si sa minimizeze riscul de a suferi.

 Varsator

Varsatorilor le place ideea de dragoste, dar nu sa fie ei indragostiti. Le place mai mult fantezia ideii de iubire, nu iubirea din viata reala. Se indragostesc mai degraba de staruri din filme, in timp ce in viata lor amoroasa sunt mult mai reci si mai pramatici.

3. Fecioara

Fecioara vrea sa se indragosteasca, dar o face in felul propriu, si stie asta. Lipsa de incredere a Fecioarei in oameni este un indicator ca ele insele nu sunt de prea mare incredere. Intr-un fel, Fecioarei ii place dragostea, dar ii place si sa o distruga.

4. Capricorn

Ar fi gresit sa spun ca oamenilor nascuti in zodia Capricorn nu le place sa fie indragostiti, pentru ca le place. Insa arunca extrem de multa indoiala asupra partenerului, numai ca sa capete atentia lui. Capricornul e idealist. Decat sa inlature dezamagirea asteptarilor sale nesatisfacute, prefera sa evite dragostea si pe cei de care s-ar putea indragosti. E una dintre putinele zodii care nu stiu sa iubeasca.

5. Gemeni

Mereu neatentii si distratii Gemeni au, de data aceasta, un dispozitiv de protectie. Le place ideea de a se indragosti, dar, cand simt durerea detasarii, ies rapid din scena, mental si emotional, ca sa supravietuiasca. Gemenii stiu ca e minunat sa iubesti, dar cum “miros” riscul de a suferi, devin distanti. Raceala loveste partenerul si, astfel, incepe sfarsitul relatiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu