HOROSCOP: Zodii care NU ştiu să iubească. Le aşteaptă o viaţă de singurătate şi necaz

Pe cât de mult stă în natură omului să se îndrăgostească, pe atât ne temem să nu ne pierdem pe noi înșine în favoarea celuilalt. Unii renunță la temeri și ajung să iubească și, poate, să sufere. Alții permit dragostei să între în viețile lor treptat. Iar unele zodii, care nu știu să iubească, se chinuie destul de mult înainte să accepte dragostea în viețile lor, scrie realitatea.net.

În timp ce unii vor să se îndrăgostească și apoi să iubească, mulți sunt speriați de idee, din diferite motive. Pentru unele persoane, promisiunile și prezența constanța a “pericolului” care îi face să se simtă vulnerabili, dificultatea de a luă decizia să creadă în cineva sunt lucruri complicate și care le determină să nu se atașeze. Crezi sau nu, există chiar zodii care nu știu să iubească, din teamă de eșec.

Pe cât de mult stă în natură omului să se îndrăgostească, pe atât ne temem să nu ne pierdem pe noi înșine în favoarea celuilalt. Unii renunță la temeri și ajung să iubească și, poate, să sufere. Alții, permit dragostei să între în viețile lor treptat. Iar unele zodii, care nu știu să iubească, se chinuie destul de mult înainte să accepte dragostea în viețile lor. Unul dintre mecanismele de apărare clasice este să respingi ideea de a te îndrăgosti și de a iubi. Iată ce zodii opun cea mai multă rezistentă iubirii, conform Yourtango.com.

5 zodii care nu știu să iubească

1. Rac

Racul are nevoie de independența. Chiar dacă nu reușesc întotdeauna să comunice eficient nevoia lor de independența, se pun întotdeauna pe primul loc când vine vorba de relațiile romantice. Și, pe de o parte, e un lucru bun, în ceea ce privește stimă de șine. Răcii sunt acele zodii care nu știu să iubească. Pentru ei, iubirea e o noțiune dulce și romantică, dar nu e ceva de care să aibă neapărat nevoie. Preferă să evite atașamentul și să minimizeze riscul de a suferi.

2. Vărsător

Vărsătorilor le place ideea de dragoste, dar nu să fie ei îndrăgostiți. Le place mai mult fantezia ideii de iubire, nu iubirea din viață reală. Se îndrăgostesc mai degrabă de staruri din filme, în timp ce în viață lor amoroasă sunt mult mai reci și mai pramatici.

3. Fecioară

Fecioară vrea să se îndrăgostească, dar o face în felul propriu, și știe asta. Lipsă de încredere a Fecioarei în oameni este un indicator că ele înșeală și nu sunt de prea mare încredere. Într-un fel, Fecioarei îi place dragostea, dar îi place și să o distrugă.

4. Capricorn

Ar fi greșit să spun că oamenilor născuți în zodia Capricorn nu le place să fie îndrăgostiți, pentru că le place. Însă aruncă extrem de multă îndoială asupra partenerului, numai că să capete atenția lui. Capricornul e idealist. Decât să înlăture dezamăgirea așteptărilor sale nesatisfăcute, preferă să evite dragostea și pe cei de care s-ar putea îndrăgosti. E una dintre puținele zodii care nu știu să iubească.

5. Gemeni

Mereu neatenți și distrati Gemenii au, de data această, un dispozitiv de protecție. Le place ideea de a se îndrăgosti, dar, când simt durerea detașării, ies rapid din scenă, mental și emoțional, că să supraviețuiască. Gemenii știu că e minunat să iubești, dar cum “miros” riscul de a suferi, devin distanți. Răceală lovește partenerul și, astfel, începe sfârșitul relației.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu