HOROSCOP: Zodii care își înșală la nesfârșit partanerul

Rac

Femeile Rac se găsesc adesea în postura de a se gândi la fostul iubit, lucru care poate fi extrem de dăunător pentru relația din care fac parte. Pentru a rememora momentele frumoase petrecute împreună, femeile apelează la rețelele sociale, unde petrec ore în șir, conversând siropos cu fostul partener. Pentru a nu fi prinse, acestea șterg fiecare mesaj sau comentariu, înainte ca actualul partner să ajungă acasă. În acest fel, nativele Rac obțin ceea ce își doresc, iar partenerii actuali trăiesc liniștiți alături de ele.

Scorpion

Nativele acestei zodii consideră că cel mai ușor și eficient mod de a te elibera de problemele relației actuale constă în aruncarea în brațele unui bărbat străin. Atât timp cât partenerul nu bănuiește nimic, femeile Scorpion pot ține ascuns secretul. Însă, în momentul în care se simt demascate, nu pot minți și dezvăluie tot șirul evenimentelor.

Pești

Femeile Pești nu doresc să le provoace durere celor din jur, dar, în momentul în care nu mai primesc atenția dorită din partea partenerului, acestea o caută în altă parte. Pentru a nu fi prinse, aceste femeie ascund identitatea amantului în agenda telefonului sub forma unor nume false, de genul „Andreea”, „instalator” sau „mecanic auto”, scrie realitatea.net

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu