HOROSCOP: Zodiacul celor mai iubite femei. Care sunt zodiile IREZISTIBILE

1. Femeia Săgetător

Femeia Săgetător etse printre cele mai irezistibile. Știu să iubească până la capăt, dar și să trădeze. Se dedică trup și suflet partenerului de viață și știe cum să-i mențină fiorii iubirii. Lângă ea, niciun bărbat nu se poate plictisi: e copilăroasă, dar și sexy. Știe să depindă de un bărbat când vrea atenție, dar să fie și independentă în gândire și decizii.

2. Femeia Pești

Femeia Pești este este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Este mereu admirată de celelalte femei și orice bărbat strălucește când o are alături. Știe să se descurce în orice situație, să iasă mereu învingătoare, să conducă, să fie femeia fatală.

3. Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este ancorată în realitate, este ca o busolă în viața unui bărbat, ca un ghid către fericire și bunăstare. Femeia Capricorn tinde către împlinire pe gtoate planurile, de aceea, orice bărbat ar trebui să se simtă norocos dacă o cucerește.

4. Femeia Balanță

Femeia Balanță este frumoasă, elegantă, sclipitoare, mereu aranjată de parcă e tot timpul în centrul atenției.Calmitatea și răbdarea sunt punctele lor forțe. Sunt amante ideale și rar vor fi inselte. Totuși, urăsc bărbații geloși și nu vor acceptă compania acetora pe termen lung.
loading...

Lasă un comentariu