HOROSCOP: Zodia pentru care s-ar putea prăbuşi totul

Berbec

Astăzi debordezi de energie și acest lucru te va ajuta în ceea ce ai de făcut. Vei fi prins cu treburi toată ziua și vei ajunge acasă epuizat, dar cu problemele rezolvate.

Taur

Trebuie să iei o decizie în privința unei schimbări pe care ești nevoit să o faci la locul de muncă. Nu îți este ușor pentru că nu vrei să-ți fie afectat stilul de viață în niciun fel.

Gemeni

Înainte să spui ceva, verifică dacă lucrurile stau chiar așa cum crezi tu. Există riscul de a te înșela în privința oamenilor din jur și ai putea avea parte de necazuri din cauza asta, scrie Ziua de Cluj.

Rac

Ai primit o nouă responsabilitate și va trebui să te descurci fără niciun ajutor. Încearcă să te concentrezi pentru că, altfel, șefii vor crede că nu ești capabil.

Leu

Te simți fără energie de câteva zile. Ai puțină răbdare pentru că se apropie weekend-ul. Ai grijă ce program îți faci, să ai timp și pentru odihnă. Nu te lăsa angrenat în discuții contradictorii.

Fecioara

Ai fost foarte prins cu treburi și ai uitat de promisiunea făcută unui membru al familiei. Trebuia să îl ajuți să facă ceva, însă nu ai mai făcut-o. Găsește repede o variantă pentru a te revanșa.

Balanța

Te-ai băgat în prea multe și partenerul îți reproșează acum că nu ai timp să te ocupi și de el. Fă-i o surpriză și petreceți mai mult timp împreună astăzi.

Scorpion

Acum, că ai aflat că ți s-a îndeplinit o dorință mai veche, nu mai ai răbdare și vrei să ajungi acasă cât mai repede. Abia aștepți să savurezi în liniște momentul.

Săgetător

Cântărești cu atenție toate informațiile înainte de a lua o decizie, însă acum te grăbești și spui ceva pe fugă și pleci. Abia peste câteva săptămâni vei afla dacă a fost un gest necugetat sau nu.

Capricorn

Ești foarte romantic astăzi. De câteva zile te gândești cum să faci să-ți surprinzi partenerul cât mai plăcut. Te-ai decis: începeți cu un film, apoi o mică cină...

Vărsător

Fii precaut! Ar putea apărea o problemă pe care nu o vezi acum, dar care te-ar putea deranja mai încolo, scrie realitatea.net
Pești

Nu întotdeauna îți ies lucrurile așa cum speri, dar astăzi te dai peste cap ca să îți pui în ordine ideile în așa fel încât, la final, să fie cum vrei tu. Ai parte de succes, însă după multe ore de muncă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu